2012. november 22., csütörtök

2.

 
Íme az első igazi üzenet. Megvizsgáltam, hogy jelenleg milyen energetikai folyamatok zajlanak a Földön, egyeztetve mindenkivel, aki ebben illetékes. A következők történnek. Már írtam, hogy Zilon, az új Földi Társteremtő, elrendezte azt, hogy az ok és okozat törvénye időráhagyás nélkül működjön. Ez sok dolgot is jelent. Persze nem lehet ezt sem átmenet nélkül kivitelezni, mert már annyira megszoktátok embertársaim, hogy ritka az az eset, hogy valamilyen akciót rögtön reakció követ, hogy kell némi kis átmenet, mire átáll a tudatotok. Eddig nagyon nagy is lehetett az ok és okozat közötti idő, bizonyos esetekben akár életek is elteltek, mire visszatért az akciót követő reakció. Így nagyon nehéz fejlődni. Ez azért volt így, mert Földanya sem szívesen szembesült tettei következményeivel, és Jahve ( az előző társteremtő) sem. Megtehették, hogy ezt az időt a lehető legjobban kitolták, amennyire csak lehetett. Így is, természetesen a kisebb dolgokban az ok és okozat gyorsabban működött, ezért is érezhette áldásait a tudatosodásnak sok dologban az az ember, aki a fény és szeretet útján kezdett járni. Sajnos ellenben a nagyobb dolgokban ez a hatás már nem jött olyan könnyen, így sokszor a végkövetkeztetés nem véletlenül lett az, hogy aki megpróbál jó lenni mindenkivel, megpróbál segíteni annak, aki kéri, gyógyít, szolgálja embertársait, az az ember csak szenved, nyomorog. Ellenben az, aki átgázol embertársain, lop, csal, hazudik, gyilkol, sanyargatja embertársait, az meg él, mint Marci hevesen. Természetesen ez az ok és okozat közötti időrövidülés is egyénre szabottan mehet csak végbe, hogy mindenki tudata be tudja fogadni ezt a változást. Most valóban érezhetővé válik, és a nagy dolgokban is, hogy érdemes megfontolnia mindenkinek, mit gondol, mit mond, mit tesz. Sokszor azt látom, hogy nem vagyunk tisztában azzal, hogy gondolatainknak, és minden kimondott szavunknak, cselekedeteinknek hatalmas teremtő ereje van. Attól, hogy nem akarunk erről tudomást venni, hogy a felelősséget próbáljuk tologatni, még bizony megteremtünk olyan dolgokat, amikre nem is számítunk. Ez egy óriási lehetőség mindazok kezében, akik valóban fejlődni szeretnének.

Ezt az egész folyamatot úgy érik el, hogy a Földre bocsátott szeretet koncentrációját és mennyiségét egyre növelik. Ezzel növekszik folyamatosan a Föld rezgésszáma is. Így jutunk fokozatosan egyre közelebb a negyedik dimenzióhoz, ahova jelenleg tartunk. Még mindig olyan üzenetekkel van tele a világháló, hogy majd háromnapos sötétség lesz, amikor megtörténik az átkelés, december 21-én. Természetesen mindenki abban higgyen, amiben szeretne, senkit nem akarok megingatni a hitében, csupán információt adok át, jelen esetben Zilon és a Föld kérésére. Ezt az átalakulást, energetikai emelkedést bizony elég érdekes dolgok is kísérik. Földrengések, viharok, pusztító járványok, és hasonlók. A kontinensek is átrendezés alatt vannak, sőt még az óceánok is, vagyis a látható víz mennyisége is. Ez azért van így, mert a szeretet erősen tisztító hatású, de mondhatjuk úgy is, hogy erősen szembesítő hatású. Felszínre hozza azokat a dolgokat, amiket eddig titkolni vágytunk magunk és mindenki más előtt is. Nem véletlen a mondás, hogy a szeretet fényében minden igazságtalanságra, ártó, gonosz szándékra fény derül. Ahogy a bolygónk is tisztul, úgy törnek felszínre az ő olyan dolgai is, amiken változtatnia kell. Ettől függetlenül jelenlegi információim szerint az átmenet fokozatos lesz, nem lesz 3 napos sötétség, nem kell élelmiszert raktároznunk, és hasonlók. Semmi extra nem fog történni december 21-én, a napforduló kivételével. Vannak még tervek, így ez képlékeny még, de jelenleg így áll a dolog. 3 napos sötétség akkor lett volna, ha az ötödik dimenzióba emelkedünk a negyedik átugrásával, de ez most nem fog megtörténni, marad a fokozatosság.

Sok esetben észrevehetjük, hogy az emberek egyre agresszívabbak bizonyos helyzetekben, magunkon is érzékelhetünk feszültséget, ahogy az elnyomott dolgaink a felszínre törnek. Ez egy hatalmas esély mindannyiunk számára, hogy egy magasabb tudatossági szintre lépjünk. Aki nem akarja ezeket a lépéseket megtenni, lassacskán le fog morzsolódni. Ez egy velejárója a fejlődésnek. A magas energiaszintet bizony nem bírja az, aki nagyon negatív. Ez egyszerű, világos és könnyen megérthető. A vakond is elpusztul a napfényben. Aki velejéig romlott, annak a tudata nem bírja az erős szeretetet. Ami még nagyon fontos, hogy a változásokkal párhuzamosan, ahogy a szeretet erősödik, bizony a magabiztosság is nő, és az is, hogy képesek lehetünk kiállni magunkért, az igazunkért. Esetleg érdemes ilyenkor megfontolni, hogy az, amit mondunk, vajon valóban szeretettel van-e átitatva, vagy valamiféle kakaskodás hajtja, és csupán az egó műve. Sokszor többet ér, ha egy haragvó hőzöngőre ráhagyjuk, gondoljon akár rólunk is azt, amit akar, és mi éljük tovább az életünket anélkül, hogy másokat befolyásolni vágynánk, vagy egyenesen meg akarnánk változtatni. Azt sem kell feltétlenül teli szájjal hangoztatni, hogy majd visszatér mindenkihez amit okoz, ez egyébként is így van, nagyon erősen nem kell kívánni ezt másnak, mert ezzel magunknak is megteremtjük, hogy esetenként idő előtt kapjunk vissza olyan dolgokat, amik elfogadására még nem állunk készen. Érdemes észben tartani, hogy csak azt kívánjuk másnak, amit magunknak is kívánnánk. Itt sosem a jelen szituációt érdemes nézni, hanem azt, hogy akinek kívánjuk, mit okozunk, hogy egy hasonló helyzetet képesek vagyunk-e mi magunk is elviselni ahhoz hasonló dolgot.

Azokon a területeken, ahol nagyon feszült a helyzet, gondolok itt most az arab országokra és Izraelre is, borítékolható volt a háború. Ezek az energiák felerősítették az ellentéteket, mert ezeket meg kell oldani. Hogy ki hogyan teszi, az rajta áll. Minden ellentétet meg lehet oldani intelligensen is, de a másik torkának is lehet ugrani. Ők most ezt tették. Amerika is ismét háborúba fogja magát sodorni, van bőven kivel háborúznia, rengeteg az elvarratlan szál, a megoldatlan feladat. Egyelőre hatalmas katasztrófák vannak kilátásban, amennyiben nem képesek megoldani a jelenlegi helyzetet. Akárhonnan is vizsgálom, nem lesz könnyű dolguk, mert az emberek elbutításától kezdve, az indokolatlan környezetszennyezésen át, a szintén indokolatlan feszültséggeneráláson át, nagyon hosszú a lista. Amennyiben nem tesznek lépéseket, akciójukra reakció jön. Gondoljátok, hogy véletlenül vannak ott időjárási katasztrófák, földrengések? Nincsenek véletlenek. Történjen velünk bármi, akármilyen jó, akármilyen rossz, azt mind mi okoztuk magunknak. Sajnos eddig nehéz volt feltárni, hogy mégis mikor, mivel okoztunk magunknak olyat, amit most elszenvedünk, de szerencsére ez most már változik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése