2012. november 22., csütörtök

3.

 
Amennyiben az emberiség is partner a változásokban, és hajlandó belemenni abba, hogy magát fejlesztve tudatosodjon, olyan terveket is láttam, hogy régen elsüllyedt beavatási helyek ismét a felszínre kerülhetnek. Lehetnek újak is, ez összefüggésben áll azzal, hogy a Föld mágneses mintázata is átalakítás alatt van. Így létrejöhetnek olyan új helyek, amik hordozzák egy magas tudatossági szintre való beavatás lehetőségét, és újabb dimenziókapuk nyílhatnak, míg a jelenlegiek közül sok becsukódik. A pólusváltásra, és a Föld forgástengelyének ismét egyenesbe hozatalára is vannak tervek, de ezekről még nem szólok, csupán tervek, folyamatosan változnak.

A Föld körüli fajok jelenléte is érdekes fordulatot vett. Rengetegen elmentek, jöttek újak, az újak kizárólag a Földet vannak hivatottak védeni, emberi kapcsolatfelvétel nincs engedélyezve, nincs is értelme, nem ez a feladatuk, és az sem, hogy bárminemű technológiát átadjanak nekünk. Ami most történik, amiért itt vannak az az, hogy az emberiség kollektív tudathálója (is) olyan, mint egy intergalaktikus pulzáló energiaminta, egy jel, ami az univerzumban mindenhová eljut. Akik ilyenre vannak beállítva, rögtön érzékelik, hogy itt egy olyan faj él, aki alig várja, hogy leigázzák, aki imádja, ha uralkodnak rajta, mert nem elég tudatos, nem eléggé érett a szabadságra. Az, hogy a szeretet koncentrációja nő a Földön, csak még nagyobb erővel viszi ezt az információt. Így nagy veszélynek tesszük ki magunkat és a Földünket is, saját tudatlanságunkkal. Hogy a Föld és vele az emberiség ne vesszen el, kénytelen volt Zilon megkérni azt a maréknyi magasan fejlett földönkívülit, és más ittlévő negyedik, ötödik dimenziós segítőt, hogy oldják meg a Föld védelmét. Így jöttek ezek az új fajok. Nem mindegyik olyan erőteljesen tudatos, de kellő felügyelet mellett a védelmező funkciót tökéletesen be tudják tölteni. Ezek a hajók több réteg figyelő-hálót alkotnak a Föld körül, egészen nagy távolságtól, egészen kis távolságig. Természetesen a fejletlenebb fajok messzebb vannak, hogy ne legyenek közvetlen kapcsolatban a Földdel és lakosságával. Viszont jelen helyzetben mindegyikük segítségére szükségünk van.

Amit mi tehetünk, továbbra is az, hogy felhagyunk az önsajnálattal, a panaszkodással, és a saját életünket rendbe tesszük. Úgy, hogy ha bárki a legapróbb kellemetlen részlettel szembesít bennünket, akkor azt is képesek legyünk felvállalni teljes felelősséggel. És jelenünkkel egy olyan jövőt alakítsunk magunknak, amiben szabadon élhetünk, senki elnyomására nem tartunk igényt, hanem felelősséggel, tudatosan a saját életünket éljük, egyre magasabb szinten.

Nem kell attól megijedni, vagy rosszul éreznünk magunkat, hogy most rögtön nem az ötödik dimenzióba fogunk átkerülni. Sokan valóban a negyedik dimenzió tudatosságára sem érettek, és oda sem fognak eljutni. De mindenki annyira fejlődik saját életében, amennyire csak szeretne. Nem csukódnak be a kapuk azok előtt, akik valóban megtesznek mindent saját fejlődésük és tudatosodásuk érdekében. Ők, amikor megérnek rá, fejlettségüknek megfelelő dimenzióba fognak kerülni, függetlenül attól, hogy akkor éppen hol fog tartani az emberiség. Természetesen mindannyian hozzájárulunk a kollektív tudathálónk mintájához, hat ránk, de ettől még egyének is vagyunk, szabad individuumok, így a saját fejlődésünk rajtunk múlik csupán, és nem máson, nem a kollektív tudathálón, vagy egyéb rendszeren.

Amit még Zilon kérésére megemlítek, hogy nem árt, ha tudjuk, mit tehetünk és mit nem. Ez az összes beavatkozásra is vonatkozik. Nem ajánlott belenyúlni más életébe, ahogyan a Föld energetikájába sem. Ezt már annyiszor leírtam, hogy nincs kedvem ismét, sokadszorra azt hangsúlyozni, hogy legyünk már belátással, hogy mi csupán 3. dimenziós lények vagyunk jelen megtestesülésünkben, nem ajánlott belekontárkodni mindenféle meditációkkal a Föld energetikájába, vagy kristályokat aktiválni, kapukat nyitogatni és sorolhatnám. Zilon kéri, hogy mindenki tudja meg, aki ezt az üzenetet olvassa, hogy nem fog hatni semmi ilyen meditáció a Földre, de arra igen, aki ezeket megcsinálja, mert a szabad akaratból elkövetett tett, vagyis csak szándék a tettre, meglátszik minden ilyen aktivistán, és ahogyan ő bele akar nyúlni egy 9. dimenziós lény energiáiba, úgy vonzza be hamar azt is, hogy valaki, sokkal alacsonyabb szintű lény majd az ő energetikájába kontárkodjon bele. Csak azt kapja mindenki, amit ad.

Ismét hangsúlyoznám, hogy érdemes használnunk a gondolkodás képességét, ha már egyszer adatott nekünk. Mindent végig tudunk gondolni, csak akarni kell. Tisztán, józanul szemlélve mindent, hamar észrevesszük, mi az, ami valóban hasznos, amit megtehetünk, sőt amit megtennünk kifejezetten ajánlott, és mi az, amibe nem kéne belefolynunk, mert nincs jogunk hozzá, vagy mert egyszerűen illetéktelenek vagyunk hozzá. Utoljára elismétlem, hogy azért is érdemes megvizsgálnunk minden saját dolgunkat, mert az okot okozat követi. Minden esetben. Így tudjuk saját életünket is irányítani. Attól függően, hogy mit szeretnénk megélni, tetteinket, szavainkat, gondolatainkat, szándékainkat alakítsuk aszerint, és jelenünkben megteremtjük jövőnket. Ez hatalmas felelősség, mert bizony valós szándékainknak megfelelően ez lehet jó is, és rossz is. Persze jó és rossz, csupán a duális világban élő fogalmak, igazából csak ok és okozat létezik. Azért az is lényeges, hogy aki nem tesz semmit, nehogy elrontson valamit, az a nem létező akció is reakciót hoz maga után. Így mindenki felelős azért, amit tesz, és azért is, amit tenni elmulasztott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése