2012. szeptember 20., csütörtök

Salusa üzenetei 1.


M: Ki vagy te Salusa? Miért keresed velem a kapcsolatot?

S: A trimenár faj képviselője vagyok, humanoid, akárcsak te magad. Testvérem vagy te, és az emberek. Látom lelked tisztaságát, tudom, te megérted amit mondani akarok neked. Nem csak neked szólnak üzeneteim, hanem testvéreidnek is. Add hát hírül nekik az igazat. Az igazság pedig az, hogy bizony álomvilágban éltek a mai napig. Nagyon kevesen vagytok, akik felébredtetek. Akik alva járnak, vezetik alvó társaikat a sötét álmok mezejére, hogy megrontsák érzékeiket, szívüket, teljen hamis képekkel, hogy fel ne ébredjenek lidércnyomásos káprázatukból.

M: Kedves Salusa. Látom, jóindulatú, erős szellem vagy. Fényed ragyogása betölti nem csak a szívem, de a flottád összes hajóját is. De tudnod kell, ha ilyen képekben kommunikálsz, azokat nehezen fogják megérteni testvéreim, és csak mégjobban félrevezetjük őket. Mondd meg, pontosabban mire gondolsz.

S: Nehéz veletek kommunikálni, mert nem ismerem a nyelveteket. Ez még persze nem akadály, de ez azt is jelenti, hogy nem ismerem gondolataitok menetét sem. Tudnod kell, hogy minden nyelvnek megvan a sajátos gondolatmenete, ami szerint felépül maga a nyelvi kifejezés. A nyelv gazdagsága mutatja meg egy népről, nemzetről, hogy mennyire felébredt, mennyire nyitott a szíve, mi motiválja tagjai belső magját. Az emberek nagyon lealacsonyítják magukat. Egyre inkább alkalmaznak alá-fölé rendelési viszonyokat, miközben az egyenlőséget tűzik zászlajukra.

Tudnotok kell csillagtestvéreim, hogy az egyenlőséget semmilyen emberi törvény elő nem tudja írni. Vizsgáljátok meg államformáitokat úgy, ahogy ténylegesen vannak. Látjátok, mennyire félre vagytok vezetve? Vannak olyanok köztetek, akik hatalmasabbak, mások elnyomottak. Vannak, akik fenntartják ezt a hatalmi rendszert tűzzel-vassal, de leginkább egy olyan dologgal, amit ti pénznek neveztek. Hogy ez mit jelent? Szerintem ezzel már sokan tisztában vagytok, de ha egy kicsit átgondoljátok, akkor rögtön látjátok is, hogy a pénz szorításában éltek.

Mit gondoltok, mire jó ez? Mit generálnak szívetekben? Mit akarnak ezzel elérni azok, akik kezükben tartják az irányítást?

Nem posztom, hogy erről én világosítsalak fel benneteket. Amit én szeretnék veletek közölni csillagtestvéreim, hogy az egyenlőségen alapuló társadalomban nincs pénz, nincs elnyomás, nincs félelemkeltés. Szabadság van és szabad akarat.

M: Értem kedvesem, de akkor azt is magyarázd el, hogyan lehetséges, hogy mégis vannak vezetők, akik parancsokat osztogatnak, amiket aztán végre is kell hajtani? Mondd, ha ti szabadságban éltek, akkor mi szükség parancsokra?

S: Okos kérdés, valóban fel kell tenni, hogy tisztán lássuk a helyzetet. Tudnotok kell kedveseim, hogy attól, hogy mi fejlett társadalom vagyunk, még nem azt jelenti, hogy istenek vagyunk, vagyis nincs hová fejlődnünk. Valóban vannak nálunk is olyan személyek, akik parancsokat osztogatnak, sőt be is tartatják azokat. Erre bizony még nálunk is szükség van. Viszont meg kell értenetek kedveseim, hogy erre azért van szükség, mert bizony mi is a fejlődés útját járjuk. Vannak közülünk, akik fejlettebbek, és vannak olyanok, akik kevésbé azok. Ez nem gond, ez így természetes. Viszont egészen más az alaphelyzet, mint nálatok. Nálunk nem lehet vezető az, akinek lelkében rossz szándék van, vagy spirituálisan nem elég fejlett. Minden közösségnek van kollektív tudata. Ezzel tudjuk fenntartani a jót társadalmunkban. Akik érzékenyebbek erre a tudati energiára, azok spirituálisan fejlettebbek, és ők lesznek a mi vezetőink. Minden arra irányul, hogy szeretet, béke és igazság legyen osztályrészünk. Ezek az érzékeny tudatú személyek folyamatosan figyelemmel kísérik a kollektív tudatunk energiamintáit. Érzékenyek minden változásra. Amikor azt érzékelik, hogy Bizonyos helyeken csökken az energia tisztasága, vagy megváltozik a mintázata, keveredik valamivel, ott rögtön kivizsgálják, mi lehet az ok. Még nem feltétlenül gondolnak rosszra. Ha azt látják, hogy idegen befolyásolás érezteti hatását, vagy sokan letértek a szeretet és megvilágosodás útjáról, akkor segítenek, hogy visszatérjenek a fejlődés útjára a kivált tagok.

Az űrhajókon is van egy bizonyos hierarchia a legénység között. Vannak olyanok, akik inkább műveleteket hajtanak végre, és vannak olyanok, akik inkább kitalálják, mi a helyes irány, mi az, amit tenni kéne. Aztán a felettesi láncon végigszalad az információ, eljut a végrehajtókhoz, mint ahogy az idegrendszer működik.

M: Ez nagyon szép kedves Salusa, de a rendszeretek valahogy egy kicsit diktatórikusnak tűnik számomra, akármilyen gyönyörű köntösbe burkoltad. Mondd meg nekem, mi történik azokkal a személyekkel, akik nem akarnak tovább a szeretet és megvilágosodás útján járni.

S: Igen, ez bizony nem egyszerű. Értem amit mondasz, látom, igazságérzeted rendkívül érzékeny. Tudjátok nem mindegy, mi a közös szándék és akarat. A kollektív tudatban bizony sokféle minta van. Van azonban egy alapminta. Az alapminta a kollektív döntés. Ez a kritikus tömegen múlik. Az én népem a szeretet és megvilágosodás útját választotta nagyjából. Van olyan csoport, amely minden erejével ezen az úton jár. Lelkük tisztasága tisztítja bolygónkat is, és a többiek indíttatását is. A szeretet fénye már csak ilyen. Természetesen van olyan csoport is, amelyik mindent elkövet, hogy ezzel ellentétes úton haladjon. A szeretetben az a csodálatos, hogy a szeretetben ott van az igazság, a bölcsesség, és a jó is. Aki józan, és valamennyire az értelmére is hallgat a szívén kívül, annak rögtön érthetővé válik, hogy jobban megéri a szeretet és megvilágosodás útját járni, mint a félelem és gyűlöletét. Egyszerűen kellemesebb. Ha viszont valami mégis megfertőzi az emberek lelkét, akkor ott fel kell ajánlani a segítséget, amivel elérhető a gyógyulás.

Tudnotok kell kedveseim, hogy minden korszakokban halad végtelen útján. Hol elenyészik valami, hol megújul. Ti ezt úgy ismeritek, hogy az élet és halál körforgása. Erről majd még beszélünk, most azonban tartsunk egy kis szünetet.

M: Alig várom a folytatást. Bármikor várlak szeretettel, mikor időd engedi.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése