2012. szeptember 23., vasárnap

Razsiri üzenetei 1.


M: Kedves Razisiri. Te is mondj magadról néhány dolgot, ki vagy, mit csinálsz itt, hogy kerültél ide.

R: Én a gyíkfélékhez tartozom. A nálatok skorpiónak nevezett rendszerből jöttem. Jelenleg az a feladatom, hogy titeket védjelek, már amennyire ez lehetséges.  Ez egy érdekes történet volt. Kiderült, hogy a hajóinkon beépült sötét szándékú gyíkok vannak, akik folyamatosan szabotálták a munkánkat, titeket zaklattak. Mikor aztán erre fény derült, néhányan elhatároztuk, hogy megtisztítjuk a hajóinkat a gyanús elemektől. Mikor ez sikerült, a maradék hajónk ránk támadt, és a Fény Szövetségénél kerestünk menedéket. Mi elhatároztuk, hogy a szeretet útján fogunk járni. Rengeteget tanultunk a szíriusziaktól, bár még hosszú út áll előttünk.

Jelenleg a mi feladatunk, hogy segítsünk a Fény Szövetségének a földi, föld alatti fegyverraktárak feltérképezésében. A mi feladatunk nem az, hogy a fegyvereket semlegesítsük, vagy megtisztítsuk tőlük a Földet. Egyszerűen csak feltérképezzük a földalatti alagútrendszereket, és ha fegyverraktárakat találunk, akkor meghatározzuk a pontos koordinátákat, és értesítjük a Fény Szövetségét. Tudom, hogy ez egy komplex feladat kicsiny szeletkéje, de nekünk a nagy feladatból csak ennyi a részünk. Tekintve a Föld méretét, és alacsony létszámunkat, ez nem is kis feladat.

Erre egyáltalán azért van szükség, mert máshogy áll a helyzet, mint azt az emberek nagy része gondolja. Nem annyi a Föld, amennyit tudtok. Sokkal komplexebb dolog. Nagyon érzékeny energiarendszer, amit jobb, ha nem piszkál senki, aki nem ért hozzá. Igen nagy károkat okozhat avatatlanok energetikai beavatkozása, még ha a lelkes jó szándék is vezérli az embereket. Ahhoz, hogy a spiritualitás, a szeretet útján járjatok, nem elég a lelkesedés. Amekkora jóval kecsegtet, akkora a felelősség is. Látom rajtatok emberek, hogy rengetegen szeretnétek magas szintű dolgokkal foglalkozni. Ami itt nem mindegy, az alapmotiváció. Sokan vagytok, akik csak azért terelődtetek ebbe az irányba, mert hatalmat reméltek bizonyos energiák fölött. Persze, kinek ne lenne csábító, ha azt mondják, bizonyos módszerekkel gazdagsághoz juthatsz, hatalmad lehet embertársaid felett, megszerezheted álmaid férfiét, vagy nőjét. Igen ám, de azzal nem számoltok, hogy a tetteitekért bizony felelősséget is kell vállalnotok. Ha valakinek az életét megváltoztatjátok akármilyen erővel, vagy energia segítségével, akkor az a ti életetekre is hatással lesz. Ez nem mindig a jó hatás.

Az emberek szeretik a maguk képére formálni a környezetüket. Ezzel önmagában nincs is gond, csak azzal, hogy ezt mi módon teszitek. Ahelyett, hogy próbálnátok az összhangot keresni Földanyátokkal, inkább a saját érdekeiteket részesítitek előnyben. Nem akartok kollektívan gondolkozni, csak a magatok hasznára fordítani mindent. Aztán csodálkoztok, hogy idáig fajultak a dolgok. Most meg várjátok, hogy ki segít majd nektek.

A mi feladatunk itt jelen helyzetben az, amit leírtam, és nem több. Nekünk nem feladatunk semmi ezen kívül. Nem fogunk rajtatok segíteni. Talán még azt is elmondhatom, hogy sem a Fény Szövetsége, sem a szíriuszi flotta, és a többi galaktikus lény sem fog segíteni. Mindenkinek megvan a maga szerepe itt a Föld körül. Tudom, hogy eddig olyan üzenetek tömkelegét csatornázták nektek, hogy majd kívülről mindenki megold itt mindent, ti meg csak várjátok békésen a dolgokat. Nem így lesz. Mi azért vagyunk itt, mert Földanya megkért rá. Mi kizárólag őt védjük, akár ellenetek is. Az csupán egy járuléka ezeknek a dolgoknak, hogy amikor például nem engedik, hogy felrobbanjon egy atombomba, hozzátenném, ezt a szíriusziak intézik, akkor ebben nektek is hasznotok van. Ez csupán járulék, nem titeket védtünk, csak Földanyát.

Ti mit tehettek? Találjátok ki. Foglalkozzatok önmagatok fejlesztésével. Ha mindenki csak a saját portáján rendet tart, akkor meglátjátok megváltozik világotok arculata, és nem ellenetek fordulnak az energiák, amik például az időjárást is szabályozzák, hanem mellétek állnak ugyanezek, és megteremthettek egy csodálatos Földet.

M: Kedves Razsiri. Nem gondolod, hogy túl keményen fogalmazol? Amiket elmondtál, sokakból nagy ellenállást fog kiváltani. Ezt szeretnéd?

R: Akár ezt is. Valóban lehet, hogy nyers a modorom, de a gyíkféléknek ilyen, majd hozzászoksz, és a többi ember is hozzászokik. Vagy nem olvassa majd üzeneteimet, mindenki saját döntése. Engem nem zavar, ha szavaim haragot váltanak ki. Inkább abba kellene belegondolnia az embereknek, hogy az a rengeteg felelőtlenség, amit az emberek öntudatlanságukban elkövettek a nekik életet adó Föld ellen, az hova vezet. Én vagyok kemény? Szerintem keményebb lesz Földanya haragja, majd meglátod. Így sem véletlen az a rengeteg időjárási anomália, ami már most is létezik, és sújtja az emberiséget. Olyan nincs, hogy van egy működő űrhajóm, azt tönkreteszem, aztán meg javítsa meg valaki helyettem. Nálunk a pici gyermekeknek is ezt hamar meg kell tanulnia. Az emberiség olyan itt, mint egy oktalan gyermek. Nem az a baj, hogy játszanak, hanem az, hogy mindezt felelőtlenül teszik.

M: Értelek Razsiri, de tudnod kell, hogy soktényezős játék ez, az emberek nagy részét félrevezették, azért viselkednek így.

R: Ezt én értem, de ha tegyük fel megölöm a gyermekedet, akkor nem mindegy neked, hogy miért tettem? A végeredmény az, hogy a gyermeked halott. Akár meg is ideologizálhatom miért öltem meg, bizonygathatom, hogy ezzel mekkora jót tettem neked, vagy az emberiségnek, de a lényegen szerintem nem változtat. De ha annyi eszed van, akkor örülj, hogy így történt. Az emberek most nem hogy örülnek, de kárörvendnek lelkükben, hogy meg is érdemelte. Majd aztán jön az, amit meg az emberiség érdemel meg, és nem kell csodálkozni, hogy a környezet és Földanya hozzáállása is olyan, mint amilyen eddig az embereké volt. 

M: Kedves Razsiri. Most tartsunk egy kis szünetet, amíg megemésztik ezeket az információkat embertársaim. Nem lesz egyszerű. Ne csodálkozz, ha kicsit ellenszenvesnek fognak majd ezek után tartani téged.

R: Rendben, nem fogok csodálkozni. Legalább ti értitek miről beszélek…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése