2012. szeptember 23., vasárnap

Amensi Üzenetei 2.

 
M: Kedves Amensi. Ha ennyire szánalmas ez a faj, akkor miért álltál át mégis a Fény Szövetségének oldalára?

A: Mert még így is segíteni szeretnék nektek. A jó szívem visz a sírba. Még mindig hiszek abban, hogy az emberben ott lakozik az Őslélek, az igazi Ember! Bennem is ott lakozik az igazi Ember, hiszen mindegy hányfélék vagyunk, az értelemmel rendelkező lények lelke az Ember lelke. Így mindannyian testvérek vagyunk. Még mindig hiszek abban, hogy képesek a szabadságot választani az emberek. Néha kiborulok, hogy mennyire tragikus itt a helyzet, pont itt, pedig itt aztán már nem egyszer voltak olyan magas szintű kultúrák. Olyan csodálatos ez a Föld. Olyan sokszínű élővilágot hord a hátán. Mindig is ilyen volt. Nem tudom, hova tette Földanya a szemét, amikor Jahvét választotta társteremtőjének. Igaz az előzőek sem voltak jobbak, de remélem most majd egy jobbat választ magának.

M: Ezt kérlek fejtsd ki bővebben.

A: Ne is mondd, még ezt sem tudják. Legyen hát, de csak nagyon egyszerűen, nagyvonalakban, úgysem értik meg. Szóval a Föld nem egy élettelen anyag, hanem egy istenség, aki ebben a dimenzióban ilyen bolygóformájú lény. Megjegyezném, az összes anyagi dimenzióban ilyesmi. De ugyanúgy lélegzik, van saját fejlődése, csak annyira érzéketlenek az emberek, hogy fel sem fogják.    Ahogy Földanya is fejlődik spirituálisan, úgy választ magának időközönként egy új teremtőtársat. Sőt, minden dimenzióban mással dolgozik. Ebben a harmadik dimenzióban, hatodik dimenziós lényeket tud felkérni. Ők már elég magas szinten vannak ahhoz, hogy kipróbálják igazi teremtő erejüket. De sajnos még ott is van egó. Egó egészen addig van, amíg el nem érjük az angyalok szintjét. Nekik már nincs egójuk, de szabad akaratuk sincs. Ezt hagyjuk, ez úgyis túl magasröptű. Szóval, most Jahve volt a teremtő, de már annyira elege lett belőle Földanyának, hogy elzavarta. Mivel elég sok hibát elkövetett, most épp tettei következményeivel szembesül, a saját „poklát” éli meg.

Mellesleg megjegyzem, hogy mindenkinek tettei következménye visszatalál hozzá. Akármit tesztek, vagy épp nem tesztek, az visszajut hozzátok. Ha jót cselekszetek az, ha rosszat az. És még az sem mindegy, hogy mit milyen szándék vezérel bennetek. Mindegy. Most új teremtőt választott Földanya. Hogy ez mivel fog járni, az a jövőben van, nem tudom. Egy biztos, mi végre szabadon elmehetünk. Nem mintha nem szeretnénk az embereket, csak már régóta itt vagyunk, és inkább hazatérnénk a saját dimenziónkba. Itt mi rabok vagyunk.

M: Azt fejtsd még ki kérlek, hogy miért álltál át a Fény oldalára.

A: Ez igazából nagyon egyszerű. Mivel már nincs itt az, aki idekötött minket, végre több út is van, amin segíthetek. Eddig egy volt, gonosz vagyok, és kiszabadulok innen. Most azt is választhatom, hogy az embereknek a választási lehetőséget úgy biztosítom, hogy ezeket elmondom. Aztán mindenki döntsön belátása szerint. Ha valaki azt hiszi, hogy bármit elkerülhet azzal, hogy nem dönt, nagyon téved, annak is meg lesz a maga fájdalmas következménye. Aki képes gondolkodni, kitalálhatja, mi jár annak, aki csak sodortatja magát az árral, és nem csinál semmit.

M: Most milyen feladatot vállaltál a Fény Szövetségében?

A: Most a képességeimet, és tudásomat épp abban kamatoztatom, hogy megpróbáljuk semlegesíteni az időjárás és földrengés-manipuláló szerkezeteket, a tudatmanipulálókkal együtt. Ezek a gépezetek nagyon jól el vannak rejtve, rendkívül erős biztonsági protokoll védi, mondhatnám áthatolhatatlan. Kevesen vagyunk, akik ismerik a kódokat, vagy egyéb lehetőségeket, hogy ezeket a gépeket működésképtelenné tegyük. Ilyen belépési kódokat generálunk, ami nem kis feladat.

M: Miért jó ez az emberiségnek? Ha ezt egy földönkívüli faj sem teheti meg beavatkozás nélkül, ti miért tehetitek meg?

A: Más is megtehetné, csak nem képes rá. Tudnotok kell, hogy kizárólag azért tehetjük ezt meg, mert a manipulálás eszközével akartuk elérni, hogy a sötétség oldalára álljon az emberiség. Viszont manipulálás nélkül kell dönteniük, szabad akaratból. Hát ezért, és ezért lehetséges, hogy egyáltalán átálljunk a fény és szeretet oldalára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése