2012. szeptember 23., vasárnap

Razsiri üzenetei 2.

 
M: Kedves Razsiri. Remélem sikerült kicsit megnyugodnod, látom nagyon felhevítettek az érzelmek! Beszélnél esetleg kicsit ezekről az alagutakról?

R: Ne ítélj el, amiért ilyen harcias vagyok!

M: Miért tennék ilyet? Tapasztaltam, hogy a gyíkfélék harciasabbak a humanoidoknál, ők viszont alattomosabbak tudnak lenni. Szerintem a származásod is mutat némit indulatosabb természetedből, de ez engem nem zavar. Elfogadlak ilyennek, velünk mindig barátságos vagy.

R: Visszatérve a barlangrendszerekre, én pontosan nem tudom mi célt szolgálnak, ebbe nem avattak be, ha több információt szeretnél, kérdezd Raskant, vagy Oszeilkent, ők majd segíthetnek. Amit viszont tudok, az. az eddigi tapasztalatokból adódik, talán már ez is elég érdekes. Nem tudom te mit tudsz erről, de azt figyeltem meg, hogy sok olyan járat van, amit nem mostanában fúrtak, hanem régebbinek tűnnek. Mondjuk sok-sokezer évesnek. Egészen más energiákat érzek az ilyen járatokban. És ami még feltűnt, hogy ezek a járatok lejjebb vezetnek, mint a katonai létesítmények, mintha egészen bevezetnének a Föld gyomrába. Úgy tűnik nekem, mintha a Föld üreges lenne. Ezeket a járatokat nyilván azért tömik el fegyverraktárakkal, hogy senki ne mehessen le a Föld alá, csak olyanok, akiknek ezek az emberek megengedik.

M: Ez nagyon érdekes, nekem is vannak információim, de biztos ami biztos alapon, inkább majd megkérdezem valamelyik szíriuszi főparancsnokot.

R: Aztán sok olyan járat is van, amiben nagy csarnokok vannak. Ezek vagy valamiféle vallási központok lehettek, vagy valamiféle információtárak. Nézd, én nem jártam ezekben a járatokban, csak a jelentéseket olvastam. Igazából más sem járt bennük mi közülünk, mert csupán az a feladatunk, hogy feltérképezzük, hol vannak fegyverraktárak. Ahogy a műszereinkkel szkenneljük a földfelszínt, úgy válik láthatóvá az is, hogy az alagutak mélyebbre vezetnek, még néhány csarnok is látszik, amiben nincsenek fegyverek, sem más, jelenlegi emberi eredetű tárgyak. A műszereink ellenben érzékelik az energetikát is, így az is kiderül, hogy vannak olyan járatok, amik szent helyek felé vezetnek. Szent helynek nevezem az olyan energetikájú létesítményeket, amikben fejlett lények gyakorolták tevékenységeiket. Ezek lenyomatot hagynak maguk után. Olyan ez, mint a piramisok. Azok is szent helyek. Na, ezekben az üregekben is olyan energiaminták vannak, illetve hasonlóak, mint amilyen a piramisokban, és környékükön van. Innen következtetek arra, hogy szent helyek vannak a földben.

M: Ez nem is rossz.

R: Nem ám. Sok ilyen szent hely van a Földön. Inkább talán ezeket kéne újra használni, vagy az elveszett tudást kéne valahogyan ismét feleleveníteni, ahelyett, hogy valami kívülről jövő segítséget vártok.

M: Te magad is láthatod, hogy ezek el vannak rejtve, ha te sem tudsz behatolni fizikailag, akkor mi, egyszerű emberek, hogyan is tudnánk. Valószínűsítem, hogy lekaszabolnának minket, ha megpróbálnánk bejutni.

R: Tényleg érdekes, mennyire el tudod játszani az értetlent néha.

M: Ezt akkor most tisztázzuk le, remélem a többiekhez is eljut ez az információ. Értsétek meg, hogy az emberek nagy része igen kevéssé képes elmélyedni az információk végtelen tárházában. De az biztos, hogy csak kevés az, amit ezekből képesek megérteni. Tudom, hogy azt vállaltátok, hogy velem beszélgettek, kötetlenül, de ha már az is a szándékotok, hogy ezek a beszélgetések eljussanak embertársaimhoz, akkor tisztában kell lennetek azzal, hogy így kell viszonyulnom az információitokhoz.

R: Jól van, ebben igazad van. Térjünk rá, hogy mit is tehetnek az emberek az ügyben, hogy az elveszett információkhoz, tudáshoz hozzáférjenek. Először is, érdemes tanulmányozni a kérdéskört. Kérdés, hogy ki mit szeretne megtudni. Gondolom, hogy vannak olyan lehetőségek, amik hordozzák az információkat. Nálunk például vannak kövek és kristályok, amiket ha megérintünk, bizonyos tudásanyag birtokába juthatunk. Ha jól látom, nálatok gépek, meg papírok vannak erre. Akit érdekelnek bizonyos dolgok, azok igenis járjanak utána. Aztán, ha már nem találnak több információt, akkor lehet elmélyülten kutatni, ezek az elmélyülések is rengeteg kérdésre választ adhatnak. Sok információ van, ami hozzáférhető energia formájában. Az elmélyülések során ezeket az energiacsomagokat kell feltárni, majd értelmezni. Ehhez fontos az érzés, de a gondolkodás is. A lényeg, hogy mindig legyen egy cél. A cél lehet az, hogy valami kérdésre megkeresem a választ. Aztán tenni kell érte, és nem várni, hogy majd egyszer elém akad a válasz. Arra persze kell számítani, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik, de csak akkor, ha keressük is a választ, több irányból. Most adtam néhány tippet, ezeket érdemes körüljárni.

M: Köszönjük, ez igazán hasznos, én is ajánlom ezeket. A gépeknél az internetre gondolt Razsiri, bár az onnan jövő információkat is bizony erősen szelektálni érdemes, a papír gondolom világos, hogy a könyveket jelenti. Itt is érdemes kellő körültekintéssel lenni, csakúgy, mint a meditációkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése