2012. szeptember 23., vasárnap

Szemireg üzenetei 1.

 
Sz: Ne haragudj, hogy csak így rádtörök, de nem tudok már tovább várni.

M: Megértelek, de akkor is kezdjük azzal, hogy ki vagy te.

Sz: Tammini vagyok, a bolygónk neve Tamin, innen ered a mi elnevezésünk. Humanoid vagyok én is, bár eléggé különbözünk tőletek. Az Oroszlán csillagrendszerből jöttünk. A Fény Galaktikus Föderációjának voltunk a tagjai. Mi a kereskedelemhez értünk igazán. A mi rendszerünkben, és sokszor azon kívül is, mi segítjük az áru- és információcserét. Nagyon jól megtanultuk, hogy mindennek ára van. Biztosan tudjátok ti is. 

Én most azért kértem szót, mert szeretném ezzel kapcsolatban megosztani veletek a tapasztalataimat. Tudjátok mi eddig ezt csak fizikai síkon használtuk. Gyorsan, könnyen tanulunk, igyekszünk minden információt a kereskedés területén kamatoztatni. Sokszor megmosolyogtuk üzlettársainkat, akik sokat fecsegtek. Nem is tudták, mennyi fontos és számunkra elengedhetetlenül fontos információnak jutottunk ilyenkor ingyen a birtokába. Akkor ezeket a dolgokat csak fecsegésnek vettük, de most már rá kellett jönnünk, hogy bizony nem véletlen, hogy akkor, és azok az üzenetek jutottak el hozzánk.

Mi egészen mások vagyunk. Nem beszélünk, csak ha megkapjuk az ellenértékét annak a közlésnek, amit átadunk. Inkább hallgatunk, még akkor is, mikor szólnunk kéne, mert a birtokunkban lévő tudás megmenthet sokakat. Legalábbis eddig így volt. A fordulat akkor jött az életünkbe, amikor találkoztunk veletek, barátaim. Egy csapásra megváltozott minden. Ti segítséget kértetek tőlünk, mert láttátok, hogy olyan technológiának vagyunk a birtokában, amivel felerősíthetitek a kommunikáció megértését a szíriusziakkal, vagy a többi földönkívüli fajjal. Mi természetesen árat láttunk, de ti nem is akartatok felajánlani semmit, elmondásotok szerint, nincs semmitek, aminek mi hasznát vehetjük. Ne is értettétek, hogy miféle árról beszélünk.

Aztán eljött a perc, amikor egy ellenünk irányuló támadás során önzetlenül a segítségünkre siettetek, szóltatok a Fény Szövetségének, akik védelmükbe vettek minket, így megmenekülhetett kis létszámú flottánk. Utána rengeteg kérdésünk volt, és láttuk, valamiért ti szívesen kifecsegitek nekünk az információkat, mindennemű ár nélkül. Amit viszont mondtatok, és amiket a szíriusziak is mondtak, elindított bennünk egy változást. Kezdtünk rájönni arra, hogy eddig merőben anyagi síkon gondolkodva éltük életünket. Elhatároztuk, hogy a szeretet és fény útját szeretnénk járni mi is, ahogy már előttünk mások is. Amikor megkérdeztük, hogy a tanításért milyen árat kérnek a szíriusziak, ők nagyon sokáig nevettek, hahotáztak, a könnyük is ki-kicsordult. Mi csak álltunk ott, és nem értettünk semmit. Azt mondták, ne haragudjunk rájuk, majd megértjük idővel.

Ami a lényeg, hogy meg akartunk változni, mert láttunk egy olyan lehetőséget, amiben sokkal több rejlett, mint az eddigi életfelfogásunkban. Éreztük, hogy itt valami nagy dolog várja, hogy felfedezzük. Rengeteget meditáltunk. Ezek többnyire vezetett meditációk voltak, eleinte a szíriusziak foglalkoztak velünk, később azt is megtudtuk, hogy nem a legmagasabb spirituális fokon levők kezdték tanításunkat, mert nekik is segítettünk fejlődésünkkel a tudatos emelkedésben. Megtapasztalhatták, hogyan tudják átadni a már megszerzett tudást. Nekik is voltak nagy megéléseik, nagy megtapasztalásaik. Igazából egymást vezetve fejlődtünk. Most, már nagyon büszkék vagyunk, hogy idáig eljutottunk, az atlantiszi felemelkedett főpap, Zárisun személyesen foglalkozik velünk.

M: Kedves barátom, tudom, hogy nagyon boldogok vagytok, de örülnék, ha azt is elmondanád, mi az üzeneted ezzel a földi emberek számára.

Sz: Igaz, kicsit elhúztam a dolgot lelkesedésemben. A lényeg az lenne, hogy értsétek meg kedves emberek, hogy minden dolognak két vetülete van. Van egy anyagi, vagy fizikai, és van egy szellemi, vagy spirituális. Nem mindegy, hogy melyik szerint élitek életeteket. Azok az energiák léteznek, amik az univerzumot irányítják, és nem foghatjátok fel őket másképp, mint teljes valójukban. Anyagi síkon értelmezhetetlenek. Ami anyagi síkon káosznak tűnik, az szellemi szinten kozmosz, vagyis rend. Mi megértettük, hogy valóban mindennek ára van, de ez nem azt jelenti, hogy anyagi síkon fizetni kell érte. Ez azt jelenti, hogy minden döntéseknek következménye van. Minden célnak ára van, vagyis fel kell adni valamit magunkban, hogy egy bizonyos célt elérjünk. Ha céljaink a fejlődés, a tudatosodás, a szeretet, akkor bizony fel kell adnunk régi tévhiteinket, fel kell adnunk, hogy értéktelennek tartsuk magunkat, fel kell adnunk az anyagi világban hasznos sztereotip gondolkodást. Akkor rájövünk, ahogy nincs két egyforma helyzet, nincs két egyforma reakció, vagyis nem kéne, hogy legyen. Egy merőben bizonytalannak tűnő, állandóan változó, képlékeny világba csöppenünk, ahol aztán mindent úgy alakíthatunk, hogy céljainkat elérjük. De nagyon vigyáznunk kell, mik az alapszándékaink, mert minden visszahat ránk. Így is, de így nem tudjuk miért történnek velünk rossz, vagy akár jó dolgok. Sokszor azt hiszitek, hogy a véletlenek játszadozásának vagytok kitéve, de ez nem így van. Minden egy csodálatos rendben zajlik körülöttetek, csak észre kell venni, mi miért történik. Ha legközelebb észreveszitek, hogy valakit megbántottatok, ne csodálkozzatok, ha majd veletek is rossz dolog fog történni, legyen az akár az, hogy valaki megkárosít benneteket. Mindennek ára van, mindennek megfizetitek az árát.

Nézzétek meg, mit tettetek a bolygótokkal. Ennek fényében gondolkozzatok el azon, hogy vajon véletlenül történik-e az a sok csapás, ami egyéni, vagy kollektív szinten ér titeket. Van kiút! Ez az én csodálatos, megmentő üzenetem számotokra. Van kiút! Tudatosodjatok! Rengeteg módszer van, ami segít benneteket ebben. Egy biztos, nem fog titeket senki megmenteni, legyen itt akármekkora földönkívüli flotta, akárhány millió hajóval. Rajtatok személy szerint csak ti segíthettek, de nem a szomszéd, hanem ti magatok. Ezen gondolkozzatok el, ne várjátok, hogy majd valaki jön és segít. Meg tudjátok teremteni a földi Mennyországot, ha valóban azt akarjátok. Amit egyenlőre teremtetek, az a legsötétebb pokol, de gondolom ezt ti is látjátok. Emeljétek fel fejeteket a porból, és nézzetek önmagatokba, minden csoda, boldogság, gazdagság és jólét forrásába. 

M: Egyszerűen összefoglalva segíts magadon, az Isten is megsegít, de inkább segíts magadon, és a benned lakozó Isten megsegít.

Sz: Röviden tényleg ennyi. Köszönöm, hogy meghallgattál.

M: Szívesen tettem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése