2012. szeptember 23., vasárnap

Amensi üzenetei 1.

 
M: Kedves Amensi. Kérlek, mondd el, személyedben kit tisztelhetünk.

A: Én a Marsról jött gyíkok egyike vagyok. Gondolom lesz, aki már ebből tudja, kivel van dolga. Igen, annak a fajnak a képviselője vagyok, akik megpróbálják elnyomni az emberiséget. Tudnotok kell, hogy én már nem vagyok ellenetek, de sokáig ez máshogy volt. Ahogy már „Rejtettkéz” is írta, mi azért jöttünk a hatodik dimenzióból, hogy segítsük az emberiséget. Sajnos ezt más módon, kellett tennünk, mint ahogyan gondoljátok. Amikor mi idejöttünk, Jahve volt a teremtőtök. Ő az embereket egy aranyos bégető birkanyájnak akarta, akik nagyon boldogok, és semmi mást nem csinálnak, mint neki zengnek himnuszokat, ódákat, dicséreteket. Egyszóval istenítenetek kellett őt. Cserébe ő adott nektek egy termékeny édenkertet. Viszont, mint várható volt, nem fejlődött az emberiség semerre. Ez azért egy idő után már őt is zavarni kezdte. Segítséget kért, hogy valaki álljon elő valamiféle ötlettel, mit lehetne tenni ezügyben. Ő is hatodik dimenziós lény, így nem is csoda, hogy saját Létsíkján élő testvéreihez fordult. Mi azt tanácsoltuk neki, miután kielemeztük az emberek helyzetét, hogy érdemes lenne kipróbálni, mi történik, ha az emberek szabad akaratot kapnak, hisz ez minden teremtett lelket egyébként is megillet. Gondolta, miért ne tegyünk próbát, bár annyira bízott az emberek jámborságában, hogy túl elbizakodott volt. Kipróbáltuk, ott a bibliai történet a Tudás Fájáról, gondolom ismeritek. Hát megbukott az elmélete, az emberek szívesebben kockáztatták a halhatatlanságot és az édenkertet, némi tudásért cserébe.

Ekkor Jahve éktelen haragra gerjedt. Azon kívül, hogy az embereket kiűzte az édenkertből, vagyis megváltoztatta a bolygó klímáját, minket arra kényszerített, hogy amíg ő itt van, tartsuk fenn a választási lehetőséget az emberek számára oly módon, hogy míg az ő imádata a pozitív út, addig mi a negatív oldalt képviseljük, nyomorítsuk, kínozzuk, nyomjuk el az embereket, hogy lássuk, ki mit választ. Csakhogy van itt egy harmadik út is, amit Jahve megint nem vett figyelembe. Az, hogy a tudás által az emberek képessé váltak felismerni, hogy nem Jahve a végcél, hanem van sokkal magasabban is értelmes intelligencia. Persze nem maguktól, de volt akitől megkaphatták a tudást, de a lényeg, hogy kibontakozott egy harmadik út, a szabadsághoz vivő út, ami a szeretet és fény útja. Az igazi Emberhez vezet, ahhoz a lélekhez, ami maga az emberi princípium, az emberi lényeg, az eredeti Őslélek. Ez úgy is történhetett, hogy ez az Őslényeg, vagy Ember, testet öltött, és egyszerűen elmondta ezt a választást a földieknek. Vagy pedig más, szintén hatalmas entitás, entitások szálltak alá és bújtak emberbőrbe, hogy ezt a tudást átadják. Most épp ők járnak köztetek, de ti persze vakok vagytok, mint eddig mindig is voltatok, és nem ismeritek fel őket.

Szóval egyszerűbben, van négy út. 1. Jahve imádata, nyalogatása, 2. A gonosz szolgálata, egymás elnyomása, harácsolás, stb. 3. A szeretet és fény útja, 4. Nem választotok semmit, csak lagymatagon elevickéltek. Mindegyik útnak ára van, mindegyik út áldozatokkal jár, és mindegyik útnak megvannak a maga következményei.

Amit én tanácsolnék nektek az az, hogy mindenképpen válasszatok. Nem tudjátok egyelőre, hogy ez mennyire fontos, de nagyon is az. Teljesen mindegy mit tesztek, az valamelyik kategóriába fog esni. Az életetek végén az ítéletet ti magatok fogjátok kimondani magatok fölött. Döntsétek el, hogy mire tartjátok magatokat. Aztán éljetek úgy, tevékenykedjetek döntésetek szerint. A lényeg a döntés, gondolkozás, szó, és tett. Ezek alkotnak egy egészet. Így válik teljessé a döntés.

M: Kérlek azt is mondd el, eddig mivel foglalkoztál.

A: Tudós voltam, egy föld alatti laboratóriumban dolgoztam. Ezekről a föld alatti létesítményekről én sem tudok valami sokat, csak annyit, amennyi a munkámhoz kellett, az meg igen kevés. Biológiai fegyverekkel kísérleteztünk. Vírusokkal dolgoztunk, azokat tettük hatékonyabbá. Programozható vírusokat akartunk létrehozni, amit bizonyos élőlények ellen lehet bevetni. Próbálkoztunk bőrszín szerint, aztán erő szerint is, vagyis hogy a gyengébbeket, vagy az erősebbeket irtsa ki a vírus, egyáltalán milyen élőlény ellen akarjuk, még szemszín szerint ható vírusaink is voltak. Ezek nanotechnológiával készültek. Arra jutottunk, hogy az ilyen vírusok a legkönnyebben programozhatóak. Aztán ezt a technológiát beépítettük az igazi vírusba, amit már agyonhibridizáltunk, ezért voltak olyanok, mint a sertés és madárinfluenza keveréke, ami igazán csak emberre hatott, és emberek közt terjedt.

Aztán ott voltak az időjárást, földmozgásokat szabályozó berendezések, amikkel az emberi tudatot is lehet manipulálni. És természetesen még a fegyvereknek széles skálája is manipulálja az emberek tudatát. A lényeg, hogy a rettegés a lehető legerőteljesebb legyen, mert a rettegő emberek olyanok, mint a birkák, könnyen megvezethetők, irányíthatók. A legnagyobb százalékuk képtelen arra, hogy a problémákra megoldást keressen, inkább kívülről várja a segítséget. Mi mindig készen álltunk, hogy kívülről segítsünk. Ott az orvostudomány, amely mérgekkel tömi az emberek szervezetét, közben arra is tanítja őket, hogy a segítség kívül van és nem belül, pedig az igazság pont az ellenkezője. A betegségeket mindig valami lelki ok váltja ki, nem egyszerűen testi tünetekről van szó. Ott az oktatás, amit úgy alakítottunk ki, hogy a lehető legkevésbé gondolkodni képes embereket nevelje ki, hisz aki gondolkodik, az egy pillanat alatt rájön az átverésre, és bizony ellenállna. Aztán ott a média, a legsikeresebb butító eszköz, a legegyszerűbben onnan tudjuk manipulálni a már elbutított embereket. A lényeg továbbra is az, hogy mindenféle félelmek gerjesztésével az emberek a mi segítségünket kérjék. Ott a bankrendszer, az élelmiszeripar, a gépek, a technikai eszközök, minden-minden azt a célt szolgálja, hogy bégető tömeget hozzunk létre. Ez a tömeg nyilván ellenállást vált ki néhány emberből, a segítségünkkel belőlük neveljük ki a vallási és egyéb fanatikusokat, a tömeggyilkosokat, öngyilkos merénylőket, a sorozatgyilkosokat. Nézzétek meg a mai fiatalokat is, mennyire egy agymosott deviáns banda. Hol a munkaszeretet? Hol a hagyományok tisztelete? Hol az értékek megbecsülése? Hol a gondolkodásra való képesség és hajlam? Hol a tudásszomj? Bennük már csak elvétve van ilyen. A legtöbb a saját anyját is megölné, ha azért drogot, vagy valamilyen menő cuccot kaphatna.

És az Internet is igen sikeres. Ott egy halom elszúrt információ. Mondok én valamit. Aki arra hívja fel a figyelmedet, hogy majd ő segít, te ne gondolkodj, csak várd, hogy mindent elintézzen, az nem a barátod. Az mindig is el akar majd nyomni. És a sok félrefordított üzenet, ami az űrből jön. Az egymásra mutogatás, hogy figyeljétek meg egymást, ki milyen ügynök vagy sem. Ez is csodálatosan a sötét erők működését segíti. Ne gondolkodj, ne nézz magadba, ne keresd a hibát, vagy a problémák megoldását magadban, csak kívül. Ez a lényeg. Ettől leszel irányítható, ettől leszel engedelmes. Aki ezt nem látja, annak máris kiszúrták a szemét. És röhej, hogy mennyire gyenge ez az emberi faj. Nem is csodálom, hogy senki nem siet a megmentésére. Gyengék vagytok! Birkák vagytok! Azt csinálnak veletek a sötét erők, amit akarnak! Kicsit valamit bekennek színes cukormázba, ti meg rögtön megeszitek! Nem vagytok készek a szabadságra? Úgy látom nem! Szolgák vagytok majd mind egy szálig. Mégis Jahve győz és az ő istenítését választjátok. Egyszerűen szánalmasak vagytok!

M: Aki nagyon kiakadt, annak ajánlom figyelmébe a következő üzenetet is, itt azért hagytam abba, hogy ne legyen túl hosszú egy-egy üzenet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése