2012. október 25., csütörtök

Földanya és Zilon beszélgetései 4.

 
F: Szerintem eljött az idő, hogy ismét megnyilatkozzunk az embereknek. Most már folyamatosan érezhetőek lesznek a változások. Folyamatosan emelem a rezgésszintemet, amíg el nem éri a 4. dimenziót. Ami most új, hogy a Fény Szövetségének segítségével sikerült feltérképezni az alagútrendszereket. Egész más ám így, holografikusan kivetítve látnom, mint csak magamon érzékelnem. Az itt maradt három szíriuszi segítségével pontosan kielemeztük, hogy melyik milyen hatással bír, mit hova építettek. Ez azért fontos a számomra, mert könnyebben tudom koordinálni, hogy melyikeket lehet egyszerűbben, és melyikeket bonyolultabb feltárni, esetleg melyikeket kell megsemmisíteni, és milyen módon.

Hozzátenném, jó munkát végeztek elnyomóítok, a legtöbb alagutat, ami a belső földre vezet, lezárták, és valamiféle fegyverraktárt telepítettek bele. Ezeket szeretném megszüntetni, megsemmisíteni, hogy ismét szabadon áramolhasson a levegő bentről ki, és vissza. Természetesen ezeknek az alagutaknak eddig megfelelő volt a szellőzése, de azért sikerült ezekkel a fegyveres objektumokkal belezavarni a rendszereimbe, az biztos. Már ki is adtam a parancsot, hogy fokozatosan számolják fel, legfőképpen távolítsák el ezeket a raktárakat, kutatólaboratóriumokat, mert ezekre egyszerűen nincs szükség. Az a helyzet, hogy ezek a létesítmények bezavarnak az energiamintázatomba, főleg talán ezért is hozták létre ezeket. Ennek vége lesz. Ez egy olyan dolog, amivel az embereknek nincs sok dolga. Azok a kutatók, akik ezeken a földalatti bázisokon dolgoztak, megtehetik, hogy elétek tárják, hogy eddig mivel foglalkoztak. Zilonnal megbeszéltük, hogy lehetőséget nem kapnak másra, mert szembesülni fognak tetteik következményeivel. Részben ez azt is fogja jelenteni, hogy elszabadulnak itt-ott pusztító járványok, főleg olyan alapúak, amiket már régen elfelejtettetek, és a szervezetetek is elfelejtette. Ezek a járványok szelekciós jellegűek lesznek. Csak azokra fognak hatni, akiknek át kell esni egy ilyen élményen, tetteik következményeképpen.

Z: Mára már teljesen eltöröltem az ok és okozat közti várakozást. Ez gondolom eleinte elég furcsa és ijesztő lesz a számotokra, de mint mondtam, aztán viszont nagyon jól fogjátok tudni alkalmazni szellemi fejlődésetekben. A vírusokra visszatérve, nem lesz elég, hogy elszabadul néhány ellenszernélküli organizmus, de természetesen ezek tovább is fognak mutálódni, egészen addig, míg feladatukat be nem teljesítik. Ezek a mikroorganizmusok nem mind az emberiséget hivatottak megtizedelni. Lesznek olyanok, amelyek a nem használt házakat bontják le, de erről már beszéltünk.

Rengeteg dolog megváltozott, mióta elkezdtünk Földanyával együtt dolgozni. Fontosnak tartom, hogy tudjátok, nem lesz semmiféle hatalmas világvége, semmi konkrét katasztrófa. Egyszerűen elkezdődik az új kor, és ti ebből eleinte semmit nem fogtok észlelni, csak idővel. Így hiába is reménykedtetek drasztikus változásokban, járjatok el dolgozni, mint eddig, hogy megkaphassátok a munkátok utáni juttatásokat. Fizessétek be az adót, stb. De megnyugodhattok, ez a pénzügyi rendszer teljesen rosszul működik, és össze is fog omlani hamarosan. Addig viszont ne szúrjatok ki magatokkal, mert mindannyian megtapasztaljátok tetteitek következményeit.

Ami fontos, hogy eltöröltem az elnyomóitok szerződését, vagyis végre távozhatnak. Remélem tudjátok, hogy 6. dimenziós, igazából nagyon is szerető lények uralkodtak rajtatok, akik azért vállalták ezt a számukra is kellemetlen feladatot, mert Jahve, az előző Társteremtő erre kényszerítette őket. Végre megszabadítottam őket, és tőlük is megszabadulhat hamarosan a Föld. Akkor végre az alagútrendszereket is ki tudjuk pucolni biztonságosan. Ne lepődjetek meg, ha néhányatok felszálló űrhajókra lesz figyelmes, csak elnyomóitok távoznak. Ők is szembesülnek tetteik következményeivel, ahogyan politikusaitok is. Ez talán egy kis vigasz nektek is. Mindannyian megkapják azt, amit megérdemelnek. De nem csak ők, hanem ti is. Éljetek ezek fényében. Előttünk nincsenek titkaitok, még ha magatok előtt vannak is.

Az is érdekes lesz, hogy a belső földiek is kénytelenek lesznek integrálódni közétek, bár annyira nem akarják, már most elrejtőztek előletek hegyekben, és barlangokban, ettől még előfordulhat, hogy találkoztok velük. Legyetek velük türelmesek, nagyon bölcsek, rengeteget tanulhattok tőlük. És legyetek velük tiszteletteljesek, megérdemlik, még akkor is, ha nem akarják felvállalni nyíltan tanításotokat. Ne hibáztassátok őket ezért, hanem nézzetek magatokban, és megláthatjátok az okát zárkózottságuknak. Összességében sajnos egyelőre nem vagytok alkalmasak, felkészültek arra, hogy befogadjátok tanításaikat. Majd mikor már eléggé felfejlesztitek magatokat, akkor megváltozik a kollektív tudathálótok mintázata. Amikor majd olyan lesz, hogy láthatóvá válik az, hogy sikerült magasabb tudatszintet, erőteljesebb nyíltságot elérnetek, meg fognak titeket keresni. Ebből is az látszik, hogy magatokat fejlesszétek, ha haladni szeretnétek. Amikor ebben megteszitek a magatok dolgát, a segítség is fog jönni, ez már megint az ok és okozat törvénye. De úgy is fogalmazhatok, hogy segíts magadon, az Isten is megsegít. Ez is hasonló, az önfejlesztés szempontjából meg analóg.

Lesznek katasztrófák is a Földön, de akkor sem egyik napról a másikra alakul át minden. Ez most már a közös döntésünkkel inkább egy hosszabb folyamattá vált, nem kell nagy csapásoktól tartanotok, csak tetteitek következményeitől. De attól se féljetek külön, teremtsetek. Visszakaptátok teremtő erőtöket, most már ezt sem korlátozzák törvények. Egyre inkább önmagatok lehettek, de tudjátok, hogy sokkal többek vagytok, mint azt most tudjátok, vagy tudni vélitek magatokról. Egyszerűen csodálatosak vagytok, megismételhetetlenek, teljesen egyediek. Fogadjátok el egymást, hogy mindannyian egy-egy kis igazgyöngyök vagytok egy-egy kagylóba zárva. Tárjátok fel értékeiteket, mutassátok meg azokat magatoknak, és másnak is, kezdjetek el tündökölni. Nem tudok ennél jobban fogalmazni. Többé már nem vagytok lealázott népek, csak akkor lesztek lealázva, ha ezt akarjátok. Változtassátok meg régi szokásaitokat, hogy részesei legyetek egy új, csodásabb, szebb valóságnak.

F: Zilon, ezt nagyon lelkesítően fogalmaztad meg. Remélem, a sok szapulás után végre felfogják, megértik az emberek, hogy mellettük, értük, nem pedig ellenük vagyunk. Igenis fontos számunkra a fejlődésük. Akkor is így van, ha sokuk más helyre, vagyis bolygóra fog távozni, mert nem lesz képes a magasabb rezgést elviselni. Akkor is fontos marad a fejlődésük, mert nem akarjuk, hogy kínlódjanak egy olyan helyen, ami számukra nem megfelelő. Olyan helyre fognak az ilyen emberek leszületni, ahol megtalálhatják számításaikat, de ezt már mondtam. A lényeg, hogy számít a fejlődésetek, akarjuk, hogy nektek is jó legyen az életetek, de azt is szeretnénk, ha emiatt az én, vagy a mi életünk sem lenne pokol. Minden együttélésben kompromisszumokat kell hozni. Ez most szintén az az emberiség felé. Ha nem akarnék kompromisszumot, akkor csak csinálnék egy törlést, és várhatnánk pár milliárd évet, amíg ismét kialakul rajtam az értelmes élet. Végül is mi az nekem, ha egyszer halhatatlan vagyok?

Mégis látnotok kell jó szándékunkat irányotokba. Szeretném, ha tudnátok, éreznétek, hogy maximálisan támogatunk benneteket. Ti is tegyetek magatokért, és mutassatok hajlandóságot arra, hogy velem szemben is jók a szándékaitok. Akkor együtt tudunk fejlődni a továbbiakban, mert ez lesz tetteitek következménye. Ha nem vagytok hajlandóak engem is figyelembe venni, annak is meg lesz a maga következménye. Zilonnak hála, most már erre sem kell évmilliókat várnom, a hatás akár azonnali lehet.

És itt kanyarodok vissza az alagútrendszerekhez. Amikor ezeket az akadályokat is elhárítjuk, akkor megint tudunk változtatni az energetikámon, hogy azzal kiegyensúlyozzuk az időjárást, rendbe rakjunk rengeteg dolgot, amitől a ti életetek is könnyebb és jobb lesz. Mint már említettem, vannak olyan alagutak, amelyek nagy tudást rejtenek magukban. Ahogyan fejlődtök, úgy fogtok tőlem ajándékba kapni jeleket, amelyek segítségével bizonyos ilyen barlangokba is bejuthattok, hogy a tudást átvegyétek.

Amit azért jó, ha megtanultok. Ne tegyetek tönkre mindent, ne szállítsátok el, hagyjátok ott ezeket a tudásanyagokat, ahol vannak. Ne legyetek önzők, akinek szüksége, igénye van rá, férjen hozzá szabadon. Nem kell kisajátítanotok semmit. Annak örülnék a legjobban, ha az összes kincset oda raknátok vissza, ahonnan elvettétek. Ez olyan, mint a virág, sokkal szebb és tovább is tart, ha nem szakítjátok le, hanem hagyjátok, hogy természetes környezetében árassza szépségét, illatát. Ilyen az a rengeteg régészeti lelet, amit múzeumokban tároltok. Nem ott van a helyük. Az állatoknak sem az állatkertben a helyük, hanem eredeti környezetükben, nem véletlenül voltak ott. Még szerencse, hogy nem tudtátok elvinni a piramisokat, már rég Angliában lennének. Tessék megtanulni, hogy tisztelni kell mindent. A tudást, az életet és engem is. Akkor jóban leszünk, mert ez lesz a következmény.

Remélem ezzel a beszélgetéssel kicsit közelebb kerül a lelketek a miénkhez, szívesebben akarjátok megérezni velünk az egyensúlyt, az összhangot. Dolgozzunk együtt tudatosan. Akkor megélhetünk egy szebb jövőt.         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése