2012. október 31., szerda

Szemireg üzenetei 4.

 
Sz: Nem mindannyian meditálunk ugyanazokról a dolgokról. Mindenki megtalálta ebben is a neki legtesthezállóbb feladatot. Például vannak, akik a technikai információk megszerzése érdekében is meditálnak. Most már nagyon fejlett gépparkkal tudunk üzemelni. Sok anyagot szedtünk össze az elhagyott hajók roncsaiból, ezeket átalakítottuk, és most a mi hajóinkat szolgálják. Ezért is tudjuk most már megvédeni magunkat is, és a Földet is. Úgy érzem, hogy most már teljes jogú tagjai vagyunk a Fény Szövetségének. Kár, hogy az alapító nép legnagyobb része már nincs velünk, igazából már három ember kivételével mind hazamentek.

Mélyen megrendített Raskan halála. Tudom, hogy amit okozott, azért őt terheli a felelősség, és a halál nem jelent ez alól kibúvót. Csupán a fizikai megtestesülése távozott el, a lelke majd értékeli tetteit, és bizony olyan tudatossági szinten fog ismét testet ölteni, ahol megtanulhatja, hogy mit hibázott, és mit kellett volna tennie. Van egy olyan érzésem, hogy jó néhány inkarnáció kell majd hozzá, hogy elérje ugyanezt a szintet. Ja, hallom, hogy Ashtar is elhagyta az 5. dimenziót. Persze nem csak ő, még jó páran. Alig maradtak az 5. dimenziós Turul bolygón. Mindenki csak fogja a fejét, hogy hova jutottak, de ha egyszer ezt szeretnék, kinek van joga ebben őket megakadályozni? Bár szerintem tudatosan nem ezt szerették volna, csak ez lett végül az okozat, tetteik következménye. Van ilyen, ezért is szeretnénk, hogy fejlődésünk stabil legyen, inkább egyenletes, mint ugrásszerű.

Hasznosnak tartom, hogy még jelenleg is itt vagyunk a Föld körül, mert ez egy olyan közeg, ahol rengeteg tapasztalatot tudunk szerezni. Tényleg rendkívül színes hely, bár nem biztos, hogy vállaltam volna, hogy ide testesüljek meg. Igazából, hiába tűnik úgy, hogy szidom az embereket, le a kalappal előttük, hogy mennyire bátrak. Más bolygókon nem kell ennyi feladatot teljesíteni. Ez a mennyiség már szinte perverz, de ezt választották, hát tiszteletben is tartom, ha viszont ezt választották, akkor legalább meg kellene próbálni vállalni  kötelezettségüket. Ha nem teszik, azt is meg tudom érteni. Viszont bizonyos szempontból nagyon is tiszteletreméltó dolog Földi embernek lenni. Igazán csodálatos lehetőségek rejlenek az emberekben, pont emiatt a komplex feladatcsomag miatt. De azért én nem lennék ember, nem vállalnám.

M: Nagyon jó veled beszélgetni, továbbra is csak ámulok, hogy mennyit fejlődtél. Lehetne rólad példát venni, az egyszer biztos. Nagyon köszönöm, hogy ezeket megosztottad velem, majd még beszélgetünk, ha időd engedi, most úgy érzem jobban kell koncentrálnod, kezdelek elveszíteni.

Sz: Bizony, Veloni szólt, hogy vége a pihenőnek, szaladjak segíteni. Pedig még maradnék, majd legközelebb. Addig nektek is jó munkát!        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése