2012. október 8., hétfő

Sahvani üzenetei 1.

 
M: Kedves Sahvani, kérlek szólj pár szót magadról.

S: Én a Szíriuszon élek, azon a bolygón, amit ti Turul néven, vagy Kaltes asszony bolygója néven ismerhettek az Arvisúrából. A belső földön élek, hozzám jönnek a belső földi emberek, ha valami ügyes-bajos dolguk van. Ők úgy hívnak engem, hogy Vezető Anya. Nagy tiszteletben tartanak. Mindig gyermekeim körében vagyok, amikor felkeresnek a szíriusziak, gyermekeimet is tanítom válaszaimmal. Mindig hallhatják, hogy miről tanácskozunk, nincsenek titkaim előttük. Földi idő szerint rendkívül régóta élek már, olyan 700 éve. Ez nem olyan sok, van aki nálam is idősebb. Ez alatt sok év alatt rengeteg gyermeknek adtam életet, rengeteget felneveltem. Ez számomra egy küldetés. Igyekszem a népemnek a legjobbat adni, rengeteg kis lélek választ engem, mert tudják, hogy mire felnőnek, birtokában lehetnek annak a spirituális és egyéb tudásnak, amely segíti őket vállalt életútjuk és feladataik teljesítésében.

Hozzátok azért fordulok, mert a Lejegyző, itt Médium, megkért. Nem érzem úgy, hogy az, amit én mondani fogok annyira különleges tudás, ami ne lenne elérhető a mai Földön. Nem szándékozom senkit megvilágosítani, nem nyúlhatok bele a ti életetekbe, senkit nem akarok megmenteni, sem meggyőzni. Nem erőltettem azt sem, hogy most szóljak hozzátok. Az én üzenetem számotokra rendkívül egyszerű.

Bizonyára tudjátok, hogy a világunk működésének két alapelve van. Az egyik az anyagi, a másik a spirituális működés. Természetesen ez a két dolog egy, hisz nincs anyag, minden csak energia, minden csak fény és rezgés. Biztos vagyok benne, hogy ezeket a dolgokat már hallottátok. Talán ha én mondom el, akkor jobban fog hatni rátok. Amit én akarok ezzel nektek üzenni az a harmónia, az egyensúly. Ez a két dolog nem is kevés, rengeteg aspektusa van. Kicsit ki is fejteném mindkettőt. Kezdjük először a harmóniával.

Fontos azt tudnotok, hogy a Földön is két emberiség van. Az egyik az, amit ismertek, a Föld felszínén élőkre gondolok. A másik a föld belsejében él. Ahogy a mi bolygónknak is, a tiéteknek is van egy belső napja. Csodálatos dolog ez. Jelzi, mennyire érző lélek Földanyátok. A belső földiek mindig spirituálisabbak, a külső földiek ezzel szemben az anyagba süllyednek könnyebben. Erre azért van szükség, hogy a dualitás kifejezésre juthasson. Mind duálisan fogjátok fel a dolgokat. Ellentétpárokban gondolkodtok, sokan hajlamosak vagytok a végletek közt pattogni, mint a labda. Életetekre és felfogásotokra is hasonlít a szinuszgörbe. Nálatok is ismeretes a mondás, egyszer fenn, egyszer lenn. Az igazi bölcs azonban túl tud lépni a duális világszemléleten, és visszatalál az isteni egységbe. Ehhez mutat utat a harmónia is. Ezt a két oldalt össze lehet hozni a harmónia segítségével.

Sok belső földitekkel kapcsolatban állok. Mivel Földanyátok kezdi megszüntetni ezt az állapotot, kezdi felragyogtatni csodálatos fénymagját, a belső napját, az annyira forró lett, hogy a belső világok pusztulásra vannak ítélve, meg fognak szűnni, és az egész Föld egységes lesz. Így most a belső földiek kénytelenek elhagyni otthonukat és feljönni közétek. Tudnotok kell róluk, hogy nagyon érzékeny lelkek, rendkívül finomak és intelligensek. Nem tudnak beilleszkedni agresszív és vad világotokba, így arra kényszerülnek, hogy bujkáljanak. Bizonyos magasan fejlett régi időkben csodálatos tanítóitok voltak már nemegyszer. Most azonban azt látom, hogy elzárkóztok a tudás elől. Annyit mindenesetre észrevettetek, hogy nem elég a racionális, anyagközpontú gondolkodás, mert nincsenek mélységei, önmagában üres, mint egy korsó. Jól érzitek, hogy a bensőtökből felszakadó érzelmek, intuíciók képesek titeket terelgetni egy szebb világ felé. Sajnos azt is látom, hogy sokan csak ezekre az érzelmekre akartok hagyatkozni. Őszintén szólva, ez így önmagában ugyanolyan üres, mint az öncélú materializmus. A harmónia ebben az esetben azt jelenti, hogy ezt a kettőt egyesíteni kell magatokban, ha valóban felsőbbrendű tudásra szomjaztok. Aki az életében túlzottan az eszére, a száraz logikára hallgat, nyissa ki szívét, és hozza egyensúlyba érzelmeit és gondolatait. Fordítva is igaz. Az a helyzet, hogy nagyos is jól vezet titeket a bennetek lakozó Fénymag. Igazán arra kell hallgatnotok. Sokan nem veszitek észre, hogy betegségeitek mind azt jelzik, valamit változtatnotok kell önmagatokon, mert nem vagytok egyensúlyban, nincs harmóniában szellemetek, és tudatotok.

Ez a harmónia egyik aspektusa. A következő az, amikor életviteleteket harmóniába hozzátok Földanyával. Ez nagyon fontos, hiszen ő hordoz titeket a hátán, ő lát el titeket minden jóval, ő gondoskodik az életetekről. Sajnos nem is veszitek észre, mennyi mindent ad nektek. És az életetek megtartásán fölül, még a lelketek is meggyönyörködteti megannyi csodálatos dologgal, amikről szintén alig-alig vesztek tudomást. Hányszor álltok meg tavasszal, mikor kinyílnak a színes virágok, hogy hálát adjatok neki, amiért ilyen csodának lehettek szemtanúi? Hányszor álltok meg és adtok hálát neki, amikor zöldségeket, gyümölcsöket szüreteltek, vagy vesztek, hogy megköszönjétek neki jóságát, amiért ellát titeket megannyi finomsággal? Hányszor álltok meg megköszönni neki, hogy etet, itat titeket, csodás tájakon élhettek, mindent előállíthattok azokból az anyagokból, amiket belőle bányásztok ki? Az a helyzet, hogy sajnos senkit nem vesztek magatokon kívül figyelembe. Rendkívül önzőek vagytok, és semmit nem tudtok igazán megbecsülni. Pedig, ha körülnéztek, akkor lenne mit. A szüleiteket sem tisztelitek, sem barátaitokat, sem embertársaitokat, még magatokat sem. Nem kéne annyira természetesnek vennetek azokat a dolgokat, amik igazából nem is azok.

Ti nem tudjátok, hogy a bolygók legnagyobb részének olyan zord a klímájuk, hogy a rajtuk élőknek komoly kihívást jelent a mindennapi élet. Nem tudom van-e még egy olyan csodálatos édenkert, mint a ti Földetek. Hányan, de hányan szeretnék is megszerezni maguknak. És ők meg is becsülnék, mert tudják milyen nehéz tud lenni az élet. Ezért tanácsolom mindannyiótoknak, hogy lépjetek kapcsolatba meditációban Földanyátokkal, köszönjétek meg neki azt a rengeteg jót, amivel ellát titeket, és kapcsolódjatok rá a természet tudathálójára, akarjatok egyensúlyban élni Földanya akaratával. Érezzétek, hogy minden, amit tesztek, neki is jó. Ha nem, akkor azt ne tegyétek meg. Ez is a tudatosság része.

A harmónia következő szintje az, amikor a kozmikus tudathálóra csatlakoztok, aztán jön a multidimenzionális tudatháló, majd a Teremtő tudata. Amikor mindezekkel kapcsolatba kerültök, akkor fogjátok tudni, hogy amit gondoltok, éreztek, mondotok, vagy tesztek, az összhangban, harmóniában van-e a Teremtő akaratával. A Teremtő a legjobbat akarja nektek. Hogy ti elfordultok tőle, és csak a magatok érdekeit nézitek, az nem az ő baja. Ennek a hozzáállásotoknak az eredménye, hogy rosszul érzitek magatokat a bőrötökben, hogy szenvedésnek hiszitek az életet, hogy nehézségekkel küzdötök nap mint nap, hogy semmit sem értékeltek, még a saját életeteket sem.

Gondolkodjatok el ezeken! Aztán tegyen mindenki saját belátása szerint.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Fénytestvéreim!
    Sahvaninak teljes mértékben igaza van és ez magától érthető. Először szerzünk tudomást, a belső napunk sugárzásának erősödéséről, ami sok mindent megmagyaráz. Nem tudom a külső földi testvéreim viselkedésére és életvitelére indokot és magyarázatot adni, de a körülmény, ahogy lebutítottságban kell megtapasztalnunk rövid ciklusú életünket sok kérdésre válasz lehet, de nem mentség. Nem tudok felmentést adni arról a döntésről sem, aki a lényegi létünket így tervezte és programozta ilyenre.
    Előre kell nézni és a szebb jövőt kell megteremtenünk úgy, hogy ne essünk többé hasonló állapotba. Koncentráljunk a szeretetben és harmóniának a megteremtésén, mielőbb!

    VálaszTörlés