2012. október 27., szombat

Sahvani üzenetei 4.

 
S: Kedvesem, meddig szándékozol még a 3. dimenzióban maradni?

M: Csak addig, amíg szükséges. Most beszéltem a Legfelsőbb Teremtővel, Ő azt mondta, hogy már régen fel kellett volna emelkednünk. Miért olyan fontos ez neked?

S: Nagy dolgok zajlanak az 5. dimenziós Szíriuszon, vagy ahogyan sokan ismeritek, Turul bolygón. Reng a föld, és elkezdtek eltünedezni az emberek. Meg vagyunk ijedve, meg vagyunk rökönyödve. Tudjuk, hogy az ide felemelkedett szíriusziak nagy része annyira el van magától telve, hogy nem hajlandó segíteni 4. dimenziós testvérein. Már átbeszéltük ezt a dolgot. Viszont Szirtisszel és Zárisunnal arra kérnénk titeket, hogy próbáljatok meg legalább ti segíteni nekik, mert fontosnak tartom, hogy ha a 4. dimenziós szíriusziak ilyen rossz úton járnak, legalább kíséreljük meg megmenteni 5. dimenziós testvéreiket.

M: Igazán nagyon nemes lelked van Sahvani, mindig elcsodálkozom tisztaságodon és kedvességeden. De tudnod, kell, hogy ezt azoknak az embereknek kell kérni, akiken te most segíteni szeretnél.

S: Én ezt tudom, de a Turult megtestesítő istennő, Kaltes asszony, ahogyan az Arvisúrákból ismerhetitek, ezt nem akarja. Nem véletlen, hogy ennyire magasan hordják az orrukat a szíriusziak, teljesen mindegy, hogy épp melyik tudatossági szintnek megfelelő dimenzióban tartózkodnak. Igazából azt kell mondanom, hogy nem fognak segítséget kérni ők maguk sem, de látom, hogy elvesznek, ha valami fejlődés nem történik köztük.

M: Földanya viszont egyáltalán nem akar elengedni minket, mert nagyon fontosnak tartja, hogy amíg csak lehet, a lehető legtöbb üzenetet átadjuk az embereknek, hátha mégis kicsivel többen lesznek, akik a szeretet útjára lépnek és a tudatosodást választják. És persze tesznek is érte. Tudod hallom néha innen, onnan, hogy mennyire elkezdtek működni az új programok, hogy a Mag lelkek már milyen hatalmas százalékban ébredtek fel és eszméltek önmagukra. Arra lennék kíváncsi, hogy te ebből mit érzékelsz, mert én érzékelem amit, előbb fejtsd ki te.

S: Nézd, én nem vagyok ebben kompetens, illetve talán annyiból igen, hogy amíg Földanyátoknak szüksége van rátok, addig itt elvérzik egy nép. Sajnálom embertestvéreidet, de nem érzékelhető ez a nagy átalakulás. Lelkesedést látok bennük, de semmi konkrét szándékot, vagy tényleges elindulást nem érzékelek. Egyelőre lelkesen bégetnek egy újabb irányzatnak. Azt viszont látom, hogy ez egy veszélyes irányzat, mert olyan energiákkal dolgozik, amiket nem tud kontrollálni, kordában tartani. Félek kedves, hogy a legnagyobb jószándék fogja fajod teljes bukását okozni. Már kezdem érteni, hogy mit vár tőletek Földanyátok. Értsd meg, hogy amíg nem tudtok nagyobb tömegeknek helyes információt átadni, addig az a lehetséges jövő, hogy még a jó irányba fordult emberek is elcsúszhatnak a fejlődés talaján, mert hiába követik a legtisztábbnak, legjobbnak tűnő irányzatot, ha nem hajlandóak konkrétan tenni a saját fejlődésükért.

Azt látom, hogy mindannyian annyira másokon akarnak segíteni, meg Földanyán, meg mindenkin, akihez semmi közük. Ezzel terelik el saját magukról a figyelmüket. Tudod, az ilyen lelkes összejöveteleken persze esik szó arról, hogy ki bajának mi lenne a megoldása. Ilyenkor az egész csoport nagyon lelkes, elmondanak egy halom információt, de addig nem hathatnak ezek az információk megfelelően, amíg olyan emberek adják át, akik maguk nem tesznek magukért semmit, vagy csak lehetőségeikhez képest elenyészően keveset. Azt tanítják, amit tanulniuk kéne. Ha legalább a változásra a készség meglenne bennük, akkor mindegy, hogy túl vannak-e az adott probléma megoldásán vagy sem, együtt haladhatnának és fejlődhetnének. Náluk még sajnos az irányok sem tisztázottak, az eszközök, amiket bevetnek, meg pláne nem. Nagyon ügyesen el tudják terelni a fejlődést. Ilyen-olyan energiákkal tisztítják magukat, meg megkérnek mindenféle lényeket, hogy segítsenek, aztán várják a hatást. De ezzel még mindig nem tettek semmit, mert ha a tűzbe ér a kezed, akkor hiába imádkozol, hogy jöjjenek az angyalok, meg az energiák, meg még ki tudja ki, hogy ne égjen meg a kezed. Meg fog égni, mert nem azt teszed, amit kell, történetesen, ha zavar, hogy a tűzbe ér a kezed, húzd ki onnan. Ilyen egyszerű a megoldás, és látod, sem angyalok, sem Jézus, sem földönkívüli lények nem kellettek hozzá. Ők meg inkább elmesélik egymásnak, hogy éppen leég a bőrük, aztán csinálnak egy tisztító meditációt, hogy kitisztítsák elméjükből a fájdalmat. Szerinted ez megoldás? Vagy Földanyának belenyúlnak az energiarendszereibe, talán azért, ha már egyszer nekik sem jó, neki miért legyen az. Érted amit mondok?

M: Persze, hogy értem, nagyon is. Hát pont ezt látom. És azt is látom, hogy pont így működik nálunk minden. A fejlődés útján járók csak elterelik a gondolataikat, lefoglalják magukat mindenféle egyéb feladattal, csak ne kelljen saját életüket rendbe szedni. Aztán csodálkoznak, hogy pedig annyira megtesznek Földanyáért, meg az emberiségért, meg az emberiség felemelkedéséért mindent, akkor miért van romokban az életük? Az, hogy csupán azért, mert nem azzal foglalkoznak, amivel elsősorban kéne, az már eszükbe sem jut. Sokkal inkább előrevivő lenne, ha példát mutatnának. „Látjátok, én már mindezt megoldottam az életemben, megteremtettem a harmóniát, így tudok nektek is segíteni abban, hogyan lehettek ti is harmóniában önmagatokkal.” Földanya pedig, nem vagyok benne biztos, hogy pont ilyen szétszórt emberek energetikai piszkítására vágyik. És természetesen folyamatosan jön az akcióra a reakció, de abból sem tanulnak az embertársaim. Így megy ez.

S: Látom, hogy ténylegesen nagy szükség van rátok, de olyan jó volna, ha itt is dolgoznátok.

M: Kedves Sahvani. Ez az inkarnációnk nem véletlenül jött a Földre. Nekünk elsősorban, miután magunkat rendbe szedtük, itt kell hatásunkat kifejtenünk, és amikor már nem tehetünk többet, akkor mehetünk, hogy másoknak, akik megkérnek rá, a segítségére lehessünk. Tudod, mivel csak te kértél meg, igazából csak neked segíthetünk. Meg persze Zárisunnak és Szirtisznek, amikor ők is megkérnek minket. Hogy van Szirtisz?

S: Kicsit már jobban. Nagyon megviselte, hogy elment a gyermeke. Nem is annyira testileg, mert hamar fel lehet gyógyulni ebben a dimenzióban, már annyira más a test működése, inkább egy erőteljes energiaburok, mintsem annyira tömör és sebezhető, mint nálatok. De a lelke nagyon megsínylette ezt a dolgot. Az igaz, hogy Raskan eltávozott, a gyermek mégis folyamatosan őrá emlékeztette, de legalább lett volna egy új kis lény, aki megkaphatta volna a lehetőséget, hogy akár apja hiányosságain túllépve óriásit fejlődjön, majd segítse testvéreit is ebben. Tudod azok, akik túlléptek a nagy gőgön, ők is azért olyanok, mintha magasan hordanák az orrukat, de inkább egy nemes tartás van bennük, mint gőg. Úgy mondanám, hogy ez a kifinomult formája ennek, nem lealacsonyító. Azért ők sem mentek segíteni testvéreiknek, így hasonlóak, mint a gőgjükben úszó társaik. Szirtisz elhatározta, hogy nem fogja ezt a hozzáállást követni, és már szervezi, hogy hova materializálja magát. Azért jól jönne a ti segítségetek is, bár még jobb lenne, ha ti is innen, az 5. dimenzióból térnétek vissza. Higgyétek el nekem, hogy sokkal jobban hathatnátok embertársaitokra is, ha inkább megtestesülnétek, mikor kell, aztán mikor már végeztetek az információ átadásával, mindenki szeme láttára eltűnnétek.

M: Biztosan hatásos lenne. Mondjuk, ha eszembe jut, hogy Jézus hány, de hány csodát tett, és még akkor is csak azt követelték tőle, hogy mutasson újabbakat, ebből számomra az következik, hogy ez nem számít annyira, mint elsőre gondolnánk. Aki akar magán változtatni, az így is úgy is megkaphatja tőlünk, vagy mástól a fejlődéséhez szükséges összes információt, mert amit nem kap meg, azt megkeresheti önmagában. Vagy bárminemű információt, legyen az téves vagy sem, fel tud használni saját fejlődése érdekében, ha tényleg fejlődni akar. A rossz információból is lehet tanulni, ha mást nem is, hát azt, hogy nem kívülről kell várni a biztos forrást, hanem belülről.

S: Azért talán mégis jobb az, ha tisztább üzenetek közül válogathat a kereső, mintha leginkább félrevezető információk veszik körül.

M: Persze, csak azt látom sokszor, hogy hiába igyekszem átadni akár tőletek, akár másoktól, vagy magamból, akár tapasztalaton alapuló, tőlem telhető legtisztább információkat, aki nem akar fejlődni, úgyis félreérti, kiforgatja szavaimat.

S: Látod, a kulcsot kimondtad, aki nem akar fejlődni. Nekik tényleg mindegy.

M: Nem gond, tudod, fejlődési szintjükhöz mérem, csak furcsa, hogy olyan dolgokat kritizálnak, amikről lövésük sincs, amiknek még a felszínét sem kapargatják, nemhogy ismernék mélységeit. És mi vagyunk beállítva negatívnak, meg olyannak, akik tévútra akarják terelni az embereket. Ilyenkor felmerül bennem, hogy fölöslegesen dolgozom, semmi szükség rá, hogy itt legyek. Mennék inkább segíteni olyan helyre, ahol van igény a változásra, a fejlődésre.

S: Kedvesem, ez nem megy ilyen egyszerűen, de ezt már te is látod. Földanya ezek szerint addig fog titeket itt tartani, amíg biztos nem lesz benne, hogy már tényleg megtettetek minden tőletek telhetőt, hogy segítsetek a fejlődésben annak, aki fejlődni szeretne, és felnyíljon a szeme annak, akiben egy icipici igény is van erre. Igaz, hogy így sajnos mi is segítség nélkül maradunk, és rajtunk kívül még sokan.

M: Dolgozzatok 5. dimenziós tudatunkkal.

S: Jól van, egyébként is így teszünk, de mindez, ami elhangzik közöttünk, a ti fejlődéseteket szolgálja, és teszteli, hogy tiszta-e még a tudatotok, vagy már elkábultatok önnön nagyszerűségetektől. Sose tegyétek, ha fejlődni akartok! Amin nem tudtok változtatni, azt fogadjátok el, fogadjátok el azt is, hogy valóban csak azokon segíthettek, akik ténylegesen, tőletek kérik, és változtassatok amin tudtok, önmagatokon. Legyetek rugalmasak, tudatosak, és figyeljetek, nehogy eltereljen benneteket bárki, akár saját egótok.

M: Ez egy nagyon tanulságos beszélgetés volt, kedves Sahvani. Ilyen barátokkal messzire juthatunk, mint ti! Köszönjük!

M: Ebből az üzenetből világosan látszik, hogy minden médium folyamatosan tesztelve van, hogy mennyire figyel, mennyire tudatos. Nem gondoltam volna, hogy pont Sahvanin keresztül, aki annyira tiszta és szeretetteljes, de pont így volt ez egy jó lecke, ami pedig itt nincs leírva, ez csak bevezető volt számunkra Földanyával folytatott, nagyon elgondolkodtató eszmecserénkhez. Aki nem elég tudatos, az nagyon könnyen el tud csúszni, és elkezdhet mindenféle álinformációt közvetíteni. Ezért jeleztük nem egyszer, hogy bizony a csatornázó felelőssége, hogy milyen üzenetet közöl. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése