2012. október 9., kedd

Sahvani üzenetei 2.

 
Megígértem, hogy beszélek nektek az egyensúlyról is. Hasonló ez, mint a harmónia, de kicsit más a színezete. Az egyensúly egy sokkal érzékenyebb mérőműszer. Sok mindennel kell egyensúlyban lennetek, ha el akarjátok foglalni méltó helyeteket a kozmoszban. Tudnotok kell, hogy a kozmosz az a rend, amit a Teremtő alkotott. Az egyensúly ahhoz kell, hogy megtartsátok azt a szintet, ahol tart lelki fejlődésetek. Ez nem kis erőfeszítés, főleg eleinte. Tudnotok kell, hogy a fejlődés nem megy végbe ugrásszerűen, csak kis lépésenként lehetséges. Tudom, hogy ellenkeztek, mert számos példa van arra, hogy valaki teljesen megváltozott, és az élete is átalakult egyik pillanatról a másikra. Vannak olyan döntések, amik ilyen látványosak. Főleg eleinte, amikor kiemelitek a fejeteket az anyagi világ mocsarából, akkor történnek ezek a látványos ugrások. Inkább jutalomnak tartom őket, mert a Teremtő lám milyen csodálatos, megjutalmazza azt, aki a szeretet útján kezd el járni. Aztán lehet nagyot visszaesni, ha nem tudjuk megtartani az elért szintet. Úgy vegyétek ezeket az ugrásokat, mint amilyen a mézes madzag hasonlat nálatok. Ezt elérhetitek, ha szépen haladtok. Ha nem, akkor vissza fogtok süllyedni a mocsárba, talán még mélyebbre, mint eredetileg. Az esély egy csodálatos életre mindannyiótok joga, és lehetősége. Hogy éltek-e vele, az csak rajtatok áll.

Amit egyensúlyba kell hoznotok, az gondolataitok, szavaitok, tetteitek, mindig az elért szinten. És amivel ezeket egyensúlyba kell hoznotok, az a szeretet. de nem ám akármilyen szeretet, hanem a kozmikus, a teljesen önmagáért való, minden elfogadó, feltétel nélküli szeretet. Ha majd sikerül csatlakoznotok a Teremtő tudatához, látni fogjátok, hogy hányféle ember, élőlény van. Addig azért bele is gondolhattok. Mindenki éli az életét, ki gyűlölettel, ki szeretettel, és ezek keveredésével. Gondoljatok bele, hogy mindannyiótokból a Teremtő néz ki, érzi érzelmeiteket, gondolataitokat. Csak ennyit is elég végiggondolnotok. Vajon mi mindent lát? Hogy viszonyultok titokban önmagatokhoz, egymáshoz? Van-e olyan gondolatotok, hogy egyik-másik embertársatok fulladjon meg, és hasonlók? Vajon az, aki maga a feltétlen szeretet, örül az ilyen gondolatoknak? Vajon örül, amikor azt látja, hogy valaki hidegvérrel kioltja egy másik embertársa, vagy egy ártatlan állat életét? Vagy amikor hallja, ahogyan a szülők veszekednek, és érzi, ahogy a gyermek lelke sérülést szenved ettől? Mégsem szól bele mit tesztek, mert szabad akaratot adott nektek is, ahogyan minden létezőnek.

Viszont kell valami, ami mégis kontrollálja ezeket a folyamatokat, és segít abban, hogy visszataláljon mindenki őhozzá, az egységbe. Ez pedig az ok és okozat törvénye, ami zsenialitásáról tanúskodik. Visszatérve a harmóniára, ezek a dolgok adják az alapot hozzá. Légy harmóniában minden egyes pillanatban a Teremtő akaratával. Teremts meg az egyensúlyt gondolataid, szavaid és tetteid között. Ez nagyon fontos. Addig folyamatosan hazugságban élsz, míg ezt nem teszed. Mást mondasz, mint amit valójában gondolsz, mást akarsz gondolni, mint amit valójában érzel, mást teszel, mint amit mondasz, és ezek kombinációja. Nem érdemes becsapnotok önmagatokat. Legyetek résen. Az álgondolatok, az áltettek, az álszavak, az álérzelmek nem viszik előre életeteket, nem segítik fejlődésetek. Nem kell rögtön kifordulnotok önmagatokból, csak szépen fokozatosan. Amikor kis lépésenként meg tudjátok teremteni belső egyensúlyotok, amikor a külső és belső világotok egyensúlyba kerül apránként, és főleg tudásotok tapasztalattá válik minden lépésnél, akkor már tudtok építkezni, akkor nem laza talajra építitek életetek, és nem felhőkből szőtt álomképeket kergettek. Ehhez ugyanúgy le kell szállnotok a földre, mint ahogy el kell onnan rugaszkodnotok. Itt is az egyensúly lesz a kulcs. Csak annyira tudtok emelkedni, amennyire reálisan látjátok utatok és életetek összefüggéseit, amennyire józanul meg tudjátok ítélni elért fejlettségi szintetek. Nem érdemes ábrándozni, tisztítsátok ki fejeteket, és úgy lássátok magatokat, ahogyan vagytok. Célt ki lehet tűzni, de azt lépésről lépésre lehet csak elérni.

Ennyit akartam nektek átadni. Mint mondtam, ez nem olyan üzenet, amit ti magatoktól ne tudnátok. Azért remélem lesz aki érti és hasznosítja üzenetem!

M: Köszönjük Sahvani! Ha csak egy emberben feléled a belső fény, már megérte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése