2012. október 23., kedd

Veloni üzenetei 2.

 
V: Ha gondolod, kielemezhetem a ti tudathálótokat is. Igazán tanulságos.

M: Látom, hogy nagyszerűen átlátod a dolgokat és éles megfigyelő vagy. Abban nem vagyok biztos, hogy embertársaim szívesen fogják olvasni szavaidat, ellenben az én feladatom, hogy minden lehetséges információt átadjak nekik a fejlődéshez, hát ennek fényében azt mondom, hogy vágjunk bele, vagyis vágj bele, ne kímélj minket. Aki nyitott, az úgyis tudni fogja, igazat szólsz, vagy sem, és ha igen, akkor talán tud magán változtatni. Aki emiatt megharagszik, az majd nem változtat. A saját útját mindenki maga választja, kollektív tudatháló ide, vagy oda.

V: Jól látod, hát kezdjük. Én nem gondolom, hogy belemennék a Földanyátok volt Társteremtőjének jogi vitájába, vagy annak fejtegetésébe, hogy ő mit szúrt el vagy sem. Ez nem tartozik rám, de igazából ez nem is lényeges a fejlődésetek szempontjából. Illetve csak kissé lényeges, a nehézségek áthidalhatók, ha ténylegesen akar valaki változtatni. Szóval a tények. Próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy hol is kéne kezdenem. Először kezdeném a jó dolgokkal, majd a negatívumokkal folytatnám, végül az összefüggésekre is kitérnék.

Tehát, ami jó. A tudathálótokban egyértelműen látszik, hogy van bennetek jó szándék. Hajlandóak vagytok segíteni egymáson, bizonyos keretek között. Ezek a keretek tudatossági szintekhez mérten eltérőek lehet. Összességében azonban megvan bennetek a segítségre való hajlam egymás iránt, és egyéb létformák iránt is. Képesek vagytok tisztelni eszméket, tetteket, embereket. És van bennetek erő, hogy meg is tegyetek bizonyos dolgokat, amiket igazán akartok. Képesek vagytok megkülönböztetni a jó és rossz dolgokat. Azokat, amik fejlődéseteket előremozdítják, és azokat, amik ebben hátráltatnak titeket. Képesek vagytok egyénileg dolgozni önmagatokon. Van bennetek hajlandóság a változásra, a változtatásra. Tudtok nagylelkűek lenni. Képesek vagytok lelkesedni, és képesek vagytok osztozkodni, megosztani egymással, amitek van, legyen szó anyagi dolgokról, vagy szellemi tudásról, információról.

Ami rossz. Fanatizálhatók vagytok, erőszakosak, hajlandóak vagytok eltaposni egymást. Hatalomvágyóak vagytok. Képesek vagytok megalázkodni egymás előtt, ha az előrejutásotokat ez segíti, valami elképzelt ranglétrán. Tudtok rendkívül kegyetlenek lenni, kínozni egymást, már csak a szenvedés látványáért is. Hajlandóak vagytok harcolni, gyilkolni, pedig a gyilkolás fájdalmat okoz nektek. Mazochisták vagytok. Imádtok kínlódni, talán ezért is szeretitek nézni más szenvedését is. Hajlamosak vagytok harácsolni, ha a félelem elborítja elméteket. És nagy a szátok, ahelyett, hogy tennétek. Sokszor ugattok, mint a kutya, de nyüszítetek, sunyítotok, ha már tenni is kéne valamit. Elnyomhatóak, megalázhatóak, kifoszthatóak vagytok, alkalmasak vagytok rabszolgáknak, de aki ügyes, elérheti, hogy még örüljetek is annak, hogy szolgálhattok, és megalázkodhattok. Összességében ilyenek vagytok.

Ezek a tulajdonságok kiegészítik és vonzzák egymást. Itt jönnek képbe az összefüggések. Ha jól elgondolkodtok, akkor magatok is láthatjátok, hogy nem véletlenül tartotok ott, ahol. Abból, hogy fanatizálhatóak vagytok, egyből az következik, hogy valaki ezt tegye is meg, mert akkor lelkesen fogjátok követni, vallást kerítetek köré, legyen akármekkora őrültség is az, ti majd boldogan lihegtek körülötte. Mazochisták vagytok, ezt gyönyörűen kiegészíti a kegyetlenség. Ha nem szeretnétek szenvedni, akkor kegyetlenek sem tudnátok lenni, ez egy kis fanatizmussal összevegyítve már ki is adja nektek a 2. világháborútok borzalmait. Remélem, már látjátok, hogy ott is ok és okozat működött csupán, kiegészítették egymást a tulajdonságaitok, és lett belőle egy borzalom.

Az, hogy van bennetek erő, a fanatizálhatósággal kombinálva alkalmassá tesz titeket rabszolgának. Teljes kiszolgálás, és még fizikai erővel bármit megépítetek, szellemi erővel megtervezitek, kegyetlenségetekkel és mazochizmusotokkal pedig kitapossátok magatokból és egymásból a teljesítményt.

Képesek vagytok részvétre, adakozásra. Ezért ki is foszthatóak vagytok, valami zagyva dumával rávehetőek vagytok arra, hogy amíg más dőzsöl, addig ti az éhhalállal küzdjetek, és az erőtökkel megfűszerezve képesek vagytok magatokat halálra dolgoztatni, hogy a megtermelt javakon élősködhessenek az elnyomóitok. Ti pedig tűritek.

Képesek vagytok megkülönböztetni a jót a rossztól. Ezt egy kis fanatizálhatósággal megbolondítva, elhisztek bármit, képesek vagytok a változásra, vagyis arra, is, hogy amit jónak gondoltatok, arról meggyőzhessenek titeket, hogy rossz, és jobb az, ha szolgák vagytok. Akkor legalább nem kell azzal törődnötök, hogy energiát fektessetek abba, hogy mi a jó nektek és mi a rossz. Egyszerűbb, ha valaki más megmondja.

Nem akarlak tovább szapulni titeket, mert ez egyáltalán nem célom. Csak látom azt, hogy a kollektív tudathálótokban mi minden van benne. Az is benne van, hogy képesek lennétek hatalmas tudatosságú kultúrákat létrehozni, ahogyan ezt már bizonyítottátok is, ott van Lemúria, Mú, Ata-Isis, Atlantisz, hogy csak a közelmúltba nézzek bele. Viszont ezek a mintázatok nem csak a Föld körül érzékelhetőek ám. A kollektív tudatotok mintázata olyan, mint egy üzenet, amit szétküldtök a kozmoszba, vagyis interdimenzionális, transzgalaktikus üzenet. Ez az ok, ami nincs meg okozat nélkül. Az okozat, hogy olyan földönkívüli fajokat vonzotok a Földhöz, akik alig várják, hogy jól elmagyarázzák nektek mi a jó, mi a rossz, nehogy nektek ne kelljen ezzel időt töltenetek, erre energiát, fáradságot pocsékolnotok. Inkább leigáznak titeket, magukat nagy tanítóknak beállítva, akkor úgyis jön belőletek a fanatikus, vallásos imádat, és majd kiszolgáljátok őket, ők a hájukat hizlalhatják, míg ti kidolgozzátok a beleteket is, persze a legnagyobb örömmel és odaadással. Ez van veletek egyébként most is, csak van aki tudja, van aki nem. Még a szíriusziakkal jártatok a legjobban, mert ők csak isteníttették magukat, és mindig is erre vágytak, de cserébe azért adtak nektek fejlett eszközöket, azt is megmutatták, hogyan fejleszthetitek magatokat spirituálisan. De ne aggódjatok, azért nem adtak át nektek annyi tudást, hogy lepipálhassátok őket, azt már tiltotta volna a gőgjük. Vagyis a gőgünk. Még fel is hoztak belőletek néhányat a hajóikra, azt is csak azért, hogy megmutathassák, mennyire nagyszerűek. Álságos egy banda, de akkor is a népem.

Hogy lássátok, mennyire jók a szándékaim, elmondom, hogy én is tudom, hogy mit kéne tennem annak érdekében, hogy a népem egy része megmenekülhessen, és megmaradhasson a 4. dimenzióban, de akár hiszitek, akár nem, egyáltalán nem biztos, hogy érzek magamban annyi erőt, hogy megtegyem ezt a lépést. Ha csupán egyéni fejlődésem múlna rajta, megtenném. De egész népemet felforgatná ez a hatalmas változás, és nem érzem úgy, hogy eléggé akarják ezt a változást, eléggé érettek rá jelenleg, ha így teszem meg, az beavatkozás lenne, és még én járnék rosszul, holott jótevőjük lehetnék. Nagy a dilemmám, és közben kifutok az időből. Ebből láthatjátok, én nem tartom magam olyan tökéletesnek, bár gyönyörködtet, hogy ennyire magas szintű az éleslátásom. Kár, hogy nem jutok vele így sokra. Ahhoz kockáztatnom kéne, amit nem szeretek. Ti viszont már sok mindent megtudtatok magatokról, ha nekem nem hisztek, akkor esetleg a módszert megtartva, megértve nézzétek át történelmeteket. Abból ki lehet elemezni, hogy mikor milyen volt az elegy, ami létrehozta az eseményeket. Akik imádnak számolni, még arányokat is megállapíthatnak. Abból bizonyára jó következtetéseket lehet levonni, ami alkalmas arra is, hogy a jelenlegi helyzetet jobban kielemezzétek, megértsétek. Bár én úgy gondolom, hogy nem kell annyira törekedni a pontosságra, inkább a feladat megértése lenne a célravezető, és az, hogy tudatosodjatok, és tegyetek önmagatokért egyénileg. Ha mindenki tesz egyénileg, akkor átformálódhat a tudathálótok energiamintázata, és vele a jövőtök is. Itt még az sem fontos, hogy mindenki, minden egyes ember tegyen. Elég egy kritikus tömeg. Arra is felhívom a figyelmeteket, hogy amennyiben mégsem jön össze a kritikus tömeg, még egyénileg is megmenekülhettek ám. Viszont a tudatháló tanulmányozása, de elsősorban érzékelése sokat segíthet a 4. dimenziós tudatotok fejlődésében, mert ott nem csak ezt a hálót kell figyelemmel kísérnetek, hanem a természet és a Földanya, meg a Földanyátok és az új Társteremtőjének hálóját is. Ha mindezzel harmóniában, összhangban tudtok működni, akkor lesztek teljes jogú 4. dimenziós lények. Ha ez nem sikerül, akkor úgy jártok majd, mint mi, egyszer fent, egyszer lent, ráadásul a ti Földanyátoknak már nem lesz 3. dimenziós megtestesülése, és szét fogtok szóródni. Ezek után kívánom, hogy bölcsek legyetek, tetterősek, és méltók egy szebb világra.      

1 megjegyzés: